Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 20, 2017 15:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 18, 2007 19:12 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Kvalita?

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 06:55 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
ano, jde o kvalitní produkt


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 02, 2007 11:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
Ahoj lidi, tak dneska jsem zapnul pc a a ten antivir uz nesel updatovat. Myslite, ze by to mohlo byt tim ze uz neni k dispozici ke stazeni? To je docela blbe byl jsem s nim fakt spokojen. Kdyz tak mi doporucte zas nejaky dobry freeware abych to mol otestovat a nebo mi poradte proc se neaktualizuje. diky :)

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 02, 2007 11:53 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
ano je to kvůli tomu... jako freeware vám doporučuji tento : http://www.free-av.com


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 02, 2007 13:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
Ryan píše:
ano je to kvůli tomu... jako freeware vám doporučuji tento : http://www.free-av.com


O jaky produkt presne jde? Jaka je kvalita, spolehlivost a délka licence. Momentaln jsem nainstaloval trial Noda tak jsem zvedav v cem je lepsi nez ostatni. Nebyl by nejaky test s porovnavim? Diky

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 02, 2007 14:20 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
A jaký je dobrý free AV, který bude testovat i poštu?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 05, 2007 07:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Jacques píše:
Ahoj lidi, tak dneska jsem zapnul pc a a ten antivir uz nesel updatovat. Myslite, ze by to mohlo byt tim ze uz neni k dispozici ke stazeni? To je docela blbe byl jsem s nim fakt spokojen. Kdyz tak mi doporucte zas nejaky dobry freeware abych to mol otestovat a nebo mi poradte proc se neaktualizuje. diky :)


Jo jo, mám stejný problém a také mě to mrzí, protože sem byl více než spokojen za 1,5roku užívání. Ani jednou se mi nestalo to co se zde popisovalo na první stránce této diskuze a to jsem to zkoušel na třech mašinách.

Na internetu jsem našel článek že AOL AVS skončil a že místo něho AOL vydal McAfee Security Center.Článek se vám zobrazí po kliknutí SEM.
Tak nevím jestli zkusit ten novej McAfee Security Center, nebo ten co tu nabízí Ryan z http://www.free-av.com.

Tak který je lepší, hm??? :lock:

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 05, 2007 10:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř zář 05, 2007 10:07
Příspěvky: 1
Trunda píše:
Jacques píše:
Na internetu jsem našel článek že AOL AVS skončil a že místo něho AOL vydal McAfee Security Center.Článek se vám zobrazí po kliknutí SEM.
Tak nevím jestli zkusit ten novej McAfee Security Center, nebo ten co tu nabízí Ryan z http://www.free-av.com.

Tak který je lepší, hm??? :lock:


Díky, za odkaz na můj článek. Myslím, že McAfee je jednoznačně lepší než AVIRA Antivirus z http://www.free-av.com. Teda pokud zvládnete registraci, není moc intuitivní, viz reakce pod zmíněným článkem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 05, 2007 10:51 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
mě McAfee již několikrát zklamal slabou detekcí, takže díky, nechci


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 05, 2007 11:03 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
já asi začnu používat avast, protože narozdíl od aviry testuje i poštu

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 05, 2007 11:06 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
PCMark píše:
já asi začnu používat avast, protože narozdíl od aviry testuje i poštu


Asi jediný argument proti Aviře...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 06, 2007 12:39 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Není zač maxiorel... ;)
To jste mi moc nepomohli :? , .. jeden píše tohle, druhej tamto.... :D

to Ryan: A Avira je free? Byla v nejakejch testech antivirů?

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 06, 2007 19:51 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
ano, Avira je freeware a umisťuje se pravidelně na předních příčkách v testech AV comparatives například... více o testech si můžete přečíst v mých článcích na http://www.ddworld.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 12:07 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Už jsem se tam díval... takže zatím jsem se rozhodl pro Aviru a uvidim....
Tak diky za rady :)

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 07, 2007 12:21 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
nemáte zač ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 16:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 11, 2006 15:00
Příspěvky: 4
Mno já mam taky Active virus shield a sem s nim spokojená...je pravda, že mi chvíli nešel updatovat, ale po několika dnech se to povedlo a do teď normálně běží...hledá...a maže...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 16:52 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
už fungují aktualizace u AVS?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 18:35 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
nespoléhal bych na to


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 18:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 11, 2006 15:00
Příspěvky: 4
Zatím mi to funguje..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 11, 2007 14:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
veryLongFlower píše:
Zatím mi to funguje..

Nevím kde jsi přišla na to že už to funguje, ale já jsem to zkoušel a nejde to.... takže nevím no... ale taky bych tomu nevěřil. :stop:

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group