Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 16:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 23, 2007 10:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned kvě 06, 2007 00:40
Příspěvky: 7
Zdravím všechny. Mám probém. Asi je to to samé co na začátku stránky, ale někteří píšou, že se jim to zase rozjelo. Tokže:
Měl jsem AOL AVS. Jelo krásně do té doby než ho zrušili. Tak jsem nainstaloval AOL Mcaffe security. Ten z počátku šlapal krásně, ale před měsícem mi vyskočil dole u hodin žlutý vykřičník, že prý už 9 dnů nemm aktualizovaný antivir. Je tam napsané:

Am I protected? NO
Part of your protection must be fixed. Click Fix now. No a já na to kloknu a nic. Dal už jsem i ruční stahování, ale to taky nepomáhá. Už přes měsíc mi to nestáhlo aktualizaci. Co s tím nevíte náhodou?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 23, 2007 11:33 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
zkoušel jste aplikaci přeinstalovat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 24, 2007 05:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned kvě 06, 2007 00:40
Příspěvky: 7
no to jsem nezkoušel. To je pro mě poslední možnost, ale asi taky jediná jak tak koukám... :-o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 27, 2007 17:53 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned kvě 06, 2007 00:40
Příspěvky: 7
Tak jsem se to pokusil přeinstalovat, ale háže mi to tuto hlášku :
An Error (0×00000193) occurred when the download Manager tired to acces the Mcaffe web site. Please try runing the download Manager again. No a já to again skouším furt dokola a ono prd... Asi se vrátím zpět k avastu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 16:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 14, 2007 16:18
Příspěvky: 1
Nemohli byste sem nekdo dat instalacku toho antiviraku? Please :P Myslim toho prvniho o kterem jste se bavili ze uz nende stahnout ;-) ... nekterym lidem by to moc pomohlo. Dix


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 18:00 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
třeba zde: http://files3.majorgeeks.com/files/cb0d ... us/avs.msi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 07:12 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Michal Popik píše:
Tak jsem se to pokusil přeinstalovat, ale háže mi to tuto hlášku :
An Error (0×00000193) occurred when the download Manager tired to acces the Mcaffe web site. Please try runing the download Manager again. No a já to again skouším furt dokola a ono prd... Asi se vrátím zpět k avastu.
Nepoužíváš náhodou Internet Download Manager ? ? ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 19:46 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Prosimvas nevite nekdfo jakej je aktivacni kod?? dyztak pise tna puntik.mo@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 20:08 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Monika píše:
Prosimvas nevite nekdfo jakej je aktivacni kod?? dyztak pise tna puntik.mo@seznam.cz

Pro co, aktivační klíč ?

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: úte kvě 06, 2008 18:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 31, 2008 15:43
Příspěvky: 4
Aviru používám už delší, sem s ní nadmíru spokojen, jen mě na ní štvou poměrně nešikovně udělaný aktualizace. Aby se musela restartovat celá aplikace sem snad ještě neviděl :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: ned črc 20, 2008 12:24 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 20, 2008 12:15
Příspěvky: 2
Kdyžtak zde jsem pro tento Antivir připravil návod, jak postupovat při instalaci, tak kdyby měl někdo zájem mrkněte sem:
http://www.tomasholik.cz/navody/avs/

Aloha Heget


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 13:33 
Lidi nevím si rady s aktivací....prosím heeeelp


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 14:10 
Chce to za prachy nebo fakt nevím kde získat klíč...jsem z toho jelen.Podle navodu to nejde-stranky vypadají jinak.Poradte mi prosím.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AOL Active Virus Shield - nový král free antivirů
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 15:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
stáhni si Avast, nebo Aviru (možná lepší)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: sob dub 09, 2011 16:39 
fugas píše:
No to mě podrž... udělalo mi to i na eng. verzi - už jsem je sundal ze 3 komplů. lidi mi furt volaj. Já zkusil znovu registrace a nic. No díky za tip - dávám AVG free. Škoda tenhle vypadal moc dobře... uvidím zítra, co se kde šustne.

Lepší než AVG je mít Avast a k tomu další prográmky... mohu doporučit produkty od IObit nebo TuneUp.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group