Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned říj 21, 2018 13:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:38 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty??? asi sem uplnej vůl ale nenašel sem ho... :) mám everest home edition 2.20 dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:41 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Počítač - senzory

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Naposledy upravil renox dne ned črc 22, 2007 15:42, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:41 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Zapneš EVEREST, dáš počítač a tam dej senzory.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: moje teploty
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
a moje teploty jsou: základka: 39, CPU: 49, 1. HDD: 41, 2.HDD (je menší mín zatíženej a je u větráku) 26 je to ok?- ptám se jen tak.... dík ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:50 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Takhle obecne se da rict, ze je to ok.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:50 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
26 pro HDD je dost dobrý.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jj
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:51 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
ale druhej hdd má 41... :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 22, 2007 15:53 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
to neni vysoka teplota, mam dva 2x seagate, oba kolem 40 stupnu

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ja
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 19:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 12:29
Příspěvky: 73
sensory a tam to máš...

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 DualCore 4200+
DDR2:2 gbMB.A-DATA 800MHZ
MB:Gigabyte GA-m615me-s2
Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB, PCI-E
HDD: Maxtor DiamondMax 250Gb / 7200ot.min
Apevia zdroj 400W, 4X fan

NB: ASUS M51VA-AS043C
Intel Core 2 Duo
frekvence procesoru [MHz]: 2400
Displej/Grafika:* Typ displeje: WXGA+
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
* Velikost grafické paměti [MB]: 512
* Velikost pevného disku [GB]: 320
Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 4096
* Frekvence paměti [MHz]: 800


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 21:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
26 pro HDD je skoro málo. HDD by neměl být ani podchlazený, ani přehřátý. Úplně ideální je tak 35 - 43 °C.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???
PříspěvekNapsal: ned úno 17, 2008 14:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát úno 15, 2008 18:59
Příspěvky: 13
Ja mam teplotu na CPU bez jakykoliv zateze (leda prohlizec bo icq):
Everest: 38-41 Stupňů
ASUS PC PROBE: 48-53 Stupňů
SpeedFan: 49-51 Stupňů
Mám docela strach. Co na to říkate?
Mam Procak AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 6400+
Jsem tu na foru jen chvili a řádím tady zatim jen s timhle :oops:
podle me ty teploty normalni nejsou :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: kde jsou v everestu vlastně napsaný teploty???
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 10:12 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
JacenNect: teploty jsou trošku větší, ale ne kritické. Měl jsem nedávno X2 6400+ a teploty do 50°C.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group