Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 16, 2018 02:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Další problém s AC97 Sound
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 20:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 30, 2007 19:59
Příspěvky: 10
Dobrý den, mám takový problém s AC 97. Nainstaloval jsem Win XP ale zvuková karta se mi nenainstalovala. Když stáhnu ovladače - 4.00, nebo 3.97 tak se to instaluje instaluje a ke konci se mi restartne komp a to i když to pak zkouším instalovat ručně a zadávám cetu ke knihovnám. Díval jsem se i do Biosu a je tam vše na auto - druhá možnost je Disabled. základní deska: Intel Brookdale-G i845GL. Zkoušel jsem najít nějaké ovladače na stránkách intelu ale po instalaci nějakého akcelerátoru který nepomoh jsem to úplně vzdal. Tak prosím, pomoc :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 20:12 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Verze 4.00 je opravdu poslední a pro winall a jsou i podepsané, tam bych problém neviděl.

Co znamená WinXP ?? SP1/SP2 ??

Edit: zkus nejdřív nainstalovat ovladače čipsetů a pak ovladač integrovaného kodeku AC97. Nevím jestli se něco změní, ale zkusit to můžeš. Sakra, nic mě nenapadá. :(

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Naposledy upravil Jackal dne pon črc 30, 2007 20:15, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 20:13 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 30, 2007 19:59
Příspěvky: 10
Athlon64 píše:
Verze 4.00 je opravdu poslední a pro winall a jsou i podepsané, tam bych problém neviděl.

Co znamená WinXP ?? SP1/SP2 ??


Jen XP z cdčka, bez sp


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 20:16 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
To bude asi ono. Nainstaluj nejdřív systém a hned SP2 a až po SP2 instaluj zvuk. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 20:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 30, 2007 19:59
Příspěvky: 10
Athlon64 píše:
To bude asi ono. Nainstaluj nejdřív systém a hned SP2 a až po SP2 instaluj zvuk. ;)


Dík, du to zkusit, doufám, že to pomůže


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 20:20 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
To já doufám, že také. Myslím si, že to může být opravdu ono. Nové programy počítají s SP2. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 30, 2007 21:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 30, 2007 19:59
Příspěvky: 10
Athlon64 píše:
To já doufám, že také. Myslím si, že to může být opravdu ono. Nové programy počítají s SP2. ;)


no vzhledem k tomu ze nevim jak nainstalovat sp2 na neoriginal win, tak mam asi smulu a pocitac posilam zpatky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 31, 2007 09:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 30, 2007 19:59
Příspěvky: 10
No tak se mi podařilo nainstalovat service pack2 bo jsem si pucil origose od kamose(a podelala se mi totálně grafika, jel jsem na 16 barvách), ale kde nic tu nic, počítač se vždycky behem instalace resetne. Volal jsem do servisu a pry mi poslou nejake origos ovladace, tak jsem zvedavy :)))) kdyztak sem dam vedet :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 16:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 30, 2007 19:59
Příspěvky: 10
Takže kdyby¨to tu jeste nekdo cetl tak sem dávám řešení. Každý si asi řekne co jsem za vola, ale mé řešení bylo jednoduché. Blbec jsem nepředpokládal, že když dám automaticky vyhledat ovladač a žádný to nenašlo, že WinXP žádný ovladač nezná. Stačilo hledat ručně, najít nějaký intel cosi a tam dát ovladač AC sound 97- :))


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Další problém s AC97 Sound
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 17:10 
lidi potřeboval bych nějakou stránku kde stáhnout na win XP -- SP2


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Další problém s AC97 Sound
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 20:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Stahnout co? Ovladace? Pokud ano, musis napsat typ zakladni desky.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Další problém s AC97 Sound
PříspěvekNapsal: úte čer 01, 2010 16:45 
zdrar lidi mam takový problem nainstaloval jsem vin Xp sp3 a nefaka my zvuk a kdys chci na instalovat ovladac automaticky tak my to píse ze software nebyl nalezen typ desky :ASUS K8V-X SE PORADTE PROSÍM DÍK MOC


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group