Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 18:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Kterou mám vzít?
Gainward 8600GT 256MB DDR3
Sapphire ATI Radeon X1950Pro 256MB
Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ATi nebo nVidia ???
PříspěvekNapsal: pát srp 03, 2007 19:34 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Potřeboval bych vědět která z těhle karet je lepší. potřebuju aby byla dobrá na taktění a kvalitní a dobrá na pařby. Nevíhoda tý ATi je že nemá DirectX 10 :cry: . Vybírám mezi: Gainward 8600GT 256MB DDR3 GS
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000DAL a Sapphire ATI Radeon X1950Pro 256MB http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BT0BVBEQ prostě řekněte ber tu na ní si zapaříš líp... Dík! :pal:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 03, 2007 20:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte črc 31, 2007 19:35
Příspěvky: 15
Co já vim tak zapaříš líp na 1950 ja jí mám a jsem fakt spokojenej.
DX10 si ani na high-endu nezapaříš na to si budeš muset ještě počkat.

_________________
Case Point of view Turbine,Zdroj Point of view Black Diamond 400 Watt,AMD Athlon 64 X2 Brisbane 4000+@2860Mhz ,Geil 1024 667Mhz CL3,ATi X1950 Pro 256MB DDR3,Master Cooler TX,Arctic Silver 5 ,MSI K9n-Ultra (s AM2),Seagate PATA 120 GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 03, 2007 20:55 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
nVidia.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 03, 2007 21:06 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
tiez by som bral nvidiu... mainstream rady 8 velmi dobre pracuje s hd videom kvoli novemu procesoru VP2 ktory rada 8800GTS/GTX/Ultra neobsahuje (:(), takto technologia sa vola pure video... urcite si o tom pocul... a neviem ako je na tom ATIna... kedze som zastanca stajne nVidie tak jednoznacne nVidia

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 03, 2007 21:45 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
8600GT stejně jako 1950PRO je nepoužitelná pro DX10... nemá výkon...

Ber podle preferencí... chceš ticho?? Ber 8600GT... chceš výkon ve vysokém rozlišení?? Ber 1950PRO...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ticho ne
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 09:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
O ticho mi u karty VŮBEC nejde jen o víkon a kvalitu :ups:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 10:31 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Ja bych šel do atiny.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 11:16 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte srp 29, 2006 12:39
Příspěvky: 459
jistě že ati podivej se na testy http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=3
+ určité přetaktování a maš vystaráno ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jo
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 12:12 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
jj ten test mě přesvědčil- DU DO NÍ!!!! ....asi..... :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 04, 2007 19:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 29, 2007 13:54
Příspěvky: 28
určitě Atinu mám jí taky Sapphire x 1950 a jsem s ní velice spokojený. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 06, 2007 20:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 17, 2006 10:04
Příspěvky: 2
Bydliště: Trenčín
Ja mam tiez Sapphire ATI Radeon X1950Pro 256MB ,ale keby som mohol kupil by som ju od ineho vyrobcu , chladic na nej nestaci v zatazi to ma 82° a bez 57° co je dost ,takze si kup potom aspon iny chladic :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 20:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 29, 2007 13:54
Příspěvky: 28
já mám teda verzi Sapphire x 1950 gt 256 MB a v klidu mám kolem 50 stupnu a v zatezi kolem 60 a kdyz jisem ji nataktoval jádro na 607 a paměti na 1400 mhz což je to samé jako verze PRO tak to v pohodě utáhnul větráček na 50 procent a to je menší než na verzi PRO a nepřehřívá se vůbec. :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: too
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 11:56 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 26, 2007 20:38
Příspěvky: 69
Mam taky od sapphire 1950gt na 621/1400 a uplně v poho něco malo nad takty PRO. Při delší zátěži má jádro i kolem těch 70C max ale jelikož jsou otáčky chladiče automatický řízené (většinou na 40%) tak v pohodě.
Za ty prachy super grafika. :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATi nebo nVidia ???
PříspěvekNapsal: sob led 24, 2009 10:22 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
no ja mam ati HD 3870 a lituji toho že jsem jsi nevzal Nvidii bo se mi na nejvěčí detaily pocukava i NFS most wanted


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATi nebo nVidia ???
PříspěvekNapsal: sob led 24, 2009 12:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
manhunt34: Heh, problem asi nebude v graficke karte :D

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group