Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 23, 2019 18:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Counter-Strike Problém
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 14:12 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob srp 11, 2007 14:09
Příspěvky: 5
Už nevím co mám dělat a snad mi poradíte tady ,
teď mám chvíly nový net (asi měsíc)
starý net jsem měl CDMA a na všechny servery jsem se dostal v pohodě (jen mě kickovaly za vysoký ping)
teď mam WiFi , a když se připojím na server UndZwei , tak můžu jen na servery UndZwei a zbytek se mi neconnectne , když projedu PC SpyBotem , tak pak zase můžu na jinej server , ale jak na něj vlezu , tak zase nemůžu na žádnej jinej , nevíte co s tím ?
Zaplý Kerio na to nemá vůbec vliv , HijackThis ten je taky bezradnej , ukazuje vse ciste , dekuju za pomoc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 18:00 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
prva zakladna otazka, mas steam alebo nonsteam?
pri steame by problem nemal byt, jedine mozno zapnuty filter. ak by bol pri steame problem tak reinstall
pri nonsteame to moze sposobovat chybny patch, resp ziadny patch, tak isto zapnuty filter a taktiez OS a teoreticky aj tvoj provider netu.

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 18:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob srp 11, 2007 14:09
Příspěvky: 5
na providera jsem volal , jestli nejsou spatne porty , tam mi bylo receno , ze u nich bud funguje vsechno nebo nic , takze pry bude problem u me , mam NS , patch mam V25 , na starem netu to fungovalo i s tim patchem i s tim CS a na novem to neslo , to by preci se nemelo z cista jasna tak "porouchat" ne ? filter mozna , ale to by me nepustilo na zadny server , jenze me to pusti jen na ten 1. a ten "2." uz ne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 22:34 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
tak to reinstalouj pokud mas NS tak jinej patch!! jinak pokud nezabere tak pisni so SZ poradim lipe:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 11, 2007 22:39 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
no ten reinstall by mal pomoct, ale komplet, tj cez pridat a odobrat programy odinstaluj komplet cs, nasledne ho znova nainstaluj a opatchuj 23B patchom, je to najspolahlivejsi patch.
ak to bude znova robit tak by bolo dobre opisat ako sa prejavuje to ze ta to nepusti na server. tj ci ti vypise nejaku tabulku, alebo vobec ti servre nenajde alebo ako..
taktiez by bolo dobre keby si na nejaky upload server napr http://www.nahraj.cz uploadol subor z cska konkretne C:\Program Files\Valve\platform\config\ServerBrowser.vbf , samozrejme zavisi od toho kde mas nainstalovane cs.. takze uploadnes serverbrowser.vbf a das sem link..
ale hlavne opis ako sa prejavuje to nepustenie na server, ak ti pise tabulku tak screen by bodol..

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 11:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob srp 11, 2007 14:09
Příspěvky: 5
Takze odebrano , instalovano a jiny patch , ale problemy jsou stejne ,
Kdyz se pripojuju na server , tak tam skoci ta "tabulka" a naskoci tam ty 3 zlute carky a pak se "to az connectuje" primo na ten server , jenze me ty zlute carky vubec nenabyhaji , ping na ten server funguje , ale connect ne


a SZ to je co ? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 11:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob srp 11, 2007 14:09
Příspěvky: 5
http://www.edisk.cz/stahni/48129/Server ... .55KB.html

tady je ten link :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 17:22 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
hm, cudne.. ten subor je v poriadku, servre sa korektne zapisuju.
takze ked sa konektujes tak ti nevihodi ziadnu chybovu tabulku? proste ked sa loaduje a connectuje tak sa tie connect policka nehybu? hm, skus vypnut firewall. dost casto sa s takymito problemami stretavam, zapnute firewally.. niektorym to vadi a niektorym nie..

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 12, 2007 19:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob srp 11, 2007 14:09
Příspěvky: 5
jak jsem psal na zacatku , zanuty/vypnuty firewall na to nema vubec efekt , coz je divne , mozna by tam mela nastat zmena , ale nenastane


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Counter-Strike Problém
PříspěvekNapsal: pon lis 24, 2008 17:55 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Chtěl bych se zeptat jestli nevíte proč mi CS nechce vyhledat server. Dám add server zadám ip začne hledat a nic. Klidně to skuste taky 213.226.211.70:27015. Děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Counter-Strike Problém
PříspěvekNapsal: úte pro 30, 2008 19:33 
mam taky problem kdyz se pripojim na server tak mi to chvilu trva a potom se mi ukaze ze se nepodarilo kontaktovat server a presto mam patch 26 :cry:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group