Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 18:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Speedfan
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 19:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13
Příspěvky: 64
Potřeboval bych poradit jak regulovat otáčky ventilátorů v počítači. Grafickou kartu šteluju přes Riva tuner, ale když chci potunit otáčky ventilátoru CPU nebo větrák v předu na skříni ve Speedfanu tak na klikání +/- vůbec nereaguje....

Edit: Základovku mám Asus P5W DH Deluxe, což by měl speedfan podporovat...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 14, 2007 19:58 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Kup si panel ;) např. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42687

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 00:24 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Nemáš náhodou v biosu zapnutý Q-fan control?
To potom Speedfan opravdu nereaguje...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 09:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13
Příspěvky: 64
Skusim mrknout :) dik
Edit: Bylo to vypnutý.... no nic díky za snahu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 21:08 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13
Příspěvky: 64
Tak se mi to částečně podařilo rozjet :) Už můžu ovládat všechy ventilátory v PC kromě toho na procesoru.... Nevíte kde může být chyba v matrixu?
Edit: Tak už to jede :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 15:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 20, 2007 15:15
Příspěvky: 6
Ahoj, staci si dat v kazdem policku ve sprave vetraku ignored a vse by melo fungovat, alespon me to funguje


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Speedfan
PříspěvekNapsal: pon kvě 30, 2011 06:34 
Prosím kde jste to opravili? Mám stejný problém....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group