Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte říj 16, 2018 07:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tma CoD2
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 13:43 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Koupil jsem si CoD2 a prostě když se mi načte mise a mám hrát tak vidím jen bílou obrazovku a třeba mapu. Nic víc. Co s tím?


Obrázek

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Tma CoD2
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 15:56 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Vyřešila znovuinstalace ovladače. ;)

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 17, 2007 08:10 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tohle si měl udělat dřív, než se zeptáš :D :P

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group