Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon říj 22, 2018 11:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Moto GP Ultimate Racing technology
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 14:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
Ahoj, nevíte někdo jak vypnout v této hře fullscreen? Je to první díl a prostě to za boha nemůžu najít. V configuraci při spouštění hry na to zapomněli a v těch spouštěcích souborech to taky nemužu najít. Poraďte prosím. Díky

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 17:50 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
A proč proboha nechceš fullscreen?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jj
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 18:24 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
To mi taky přijde divný......já nevim někde v nastavení zástupce by to mělo bejt.. :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 18:47 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
co takhle alt+enter

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 19:11 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
overclocker123 píše:
A proč proboha nechceš fullscreen?


Protože když to neni přes celou obrazovku tak můžeš hrát a zároveň si psát s kámošema víš :) když někdo píše dlouhý román tak si prostě zajedeš pár okruhů. Takhle hraju třeba multiplayer Vietconga.

No a kdyby vás něco napadlo tak napište. Zkusim to alt+enter a mrknu na zastupce dikes
ALt+Enter nejak nefunguje a v zastupcovi to taky asi nebude.

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 10:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned srp 12, 2007 13:18
Příspěvky: 11
renox píše:
co takhle alt+enter
a taky zkus alt+F4 :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :lool: :D :D:D:D:D:D:D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 10:44 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
kolikoj píše:
a taky zkus alt+F4 ...


No nic moc figl :roll: asi ti ani nebudu děkovat

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group