Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 22, 2019 19:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: čím chladit dost nataktovanou ATi x1950pro?
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 15:42 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Jaký chlazení byste mi doporučivali pro opravdu kvalitní ochlazování Sapphire ATI Radeon X1950Pro 256MB DDR3?

Mě se líbí třeba tohle: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1

Víc než 1 000,- za to nehodlám dát ;)
dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 16:00 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Jestli chceš ticho tak
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45817
http://pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8948&Itemid=51

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 18:33 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
já mám

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... N0CA000CLB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 19, 2007 19:00 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte srp 29, 2006 12:39
Příspěvky: 459
S1+2x noctua 120mm nebo 2x Xilence 120mm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 19:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte čer 12, 2007 09:23
Příspěvky: 13
Taky ji mam pretaktovanou a mam na ni accelero s1 a mirne ofukovany 12cm ventilatorem pred HDD a uplne v pohode teplota v zatezi 55° v klidu do 45°

_________________
E6320-2,8GHz - scythe scnj-1000p ninja plus, Gigabyte GA-965-DS3 rev3.3 - thermalright hr-05, 2x1GB-800Mhz, Samsung320GB, ATI 1950pro - Accelero S1, Chieftec-400W - noctua nf-s12, LG L2000C-SF 1600x1200 S-IPS


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 18, 2007 09:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 18, 2007 14:02
Příspěvky: 56
jo hold Accelero je prostě nářez, s 12 cm pomaloběžným fanem nemá konkurenci, leda tak Thermalright HR-03 ale to je už jiná cenová kategorie.

a ještě jedna poznámka, na serveru pretaktovanie.sk přišel autor na zajímavý poznatek, když srovnával teplotu nataktované X1800GTO Accelera S1 proti HR-03 bez jakéhokoliv ofuku ventilátorem...cituji :

"Podľa predpokladu pasívne HR-03 nestačí na S-jednotku. Rozdielnosť oboch konštrukcií je predsa len veľmi výrazná. Už pri nezaťaženom systéme nastávajú podstatné rozdiely. HR-nula-trojka stráca v defaulte 5°C a po pretaktovaní až priepastných 11°C. Po zaťažení 3Dmarkom je schopný Thermalright pasívne uchladiť jadro len nepretaktovanej karty. Pretaktovanú už vôbec nezvláda, teploty sú kritické. Inštalácia ventilátora je tu teda nutnosťou..."

_________________
Core 2 Duo QX6700 2,66 @ 2,93 GHz + ThermalRight SI-128 SE (+12 cm fan) + Gigabyte 965P-DS4 + 1024 MB DDR2 Corsair XMS2 + 2048 MB AData Vitesta 800EE + 21" Dell P1130 + GeForce 9800 GT 512 MB + AC Accelero S1 + 12 cm fan + HDD WD Caviar Black 1 TB + X-Fi Extreme Gamer + Genius HT 5.1 + Skystar 2 + Thermaltake M9 ( 3 x 12 cm fan ) + Enermax Liberty 500W a další blbiny..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 18, 2007 10:40 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
"Podľa predpokladu pasívne HR-03 nestačí na S-jednotku.


??? já mám pouze pasiv a mám lepší teploty než z originalním aktivním chladičem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 18, 2007 10:42 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
http://www.svethardware.cz/art_doc-733B ... 69F96.html


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 18, 2007 16:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
jj osbne taky mam AC S1 a k tomu mam origos trubo moduly;) a teplota v klidu nejde pres 40 v zatezi potom max. do nejakych 55 stupnu takze AC je fakt supr;) kort za tu cenu

_________________
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 19, 2007 11:13 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 18, 2007 14:02
Příspěvky: 56
Citace:
??? já mám pouze pasiv a mám lepší teploty než z originalním aktivním chladičem.

no ted nevím o jakém chladiči vůbec mluvíš, o HR-03 ?

_________________
Core 2 Duo QX6700 2,66 @ 2,93 GHz + ThermalRight SI-128 SE (+12 cm fan) + Gigabyte 965P-DS4 + 1024 MB DDR2 Corsair XMS2 + 2048 MB AData Vitesta 800EE + 21" Dell P1130 + GeForce 9800 GT 512 MB + AC Accelero S1 + 12 cm fan + HDD WD Caviar Black 1 TB + X-Fi Extreme Gamer + Genius HT 5.1 + Skystar 2 + Thermaltake M9 ( 3 x 12 cm fan ) + Enermax Liberty 500W a další blbiny..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 19, 2007 21:35 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
no ted nevím o jakém chladiči vůbec mluvíš, o HR-03 ?


ano ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group