Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 01:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejdou nektere stranky
PříspěvekNapsal: stř srp 22, 2007 14:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 22, 2007 14:22
Příspěvky: 39
zdravim pouzivam firefox a nejdou mi nektere stranky (př. vodafone.cz , ceskatelevize.cz , uloz.cz ) po zadani do vyhledavace a po nejakem case hledani se objevi ze chyba pri nacitani stranky , spojeni preruseno. skousel jsem to i v jinych prohlizecich a to same nevite co je spatne??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 22, 2007 14:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 20, 2007 11:27
Příspěvky: 68
neni otazkou prohlizece ale providera takze se obrat na sveho poskytovatele internetu - je mozny ze ma spatnej ping do CR ale do sveta je vse vpoho ;o)-

_________________
E6750, Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, 2x1GB A-Data 800MHz, 1600XT 512MB, WD Raptor 36GB/Seagate 2x320GB/WD 1x250GB/Maxtor 1x200GB, Forton 350W, Dell 21" CRT, Logitech S510 Remote + MX1000, x dalsich kravinek ;o)-


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 22, 2007 16:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 22, 2007 14:22
Příspěvky: 39
ale vetsina ceskych i zahranicnich stranek jde??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 22, 2007 16:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 20, 2007 11:27
Příspěvky: 68
provider

_________________
E6750, Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, 2x1GB A-Data 800MHz, 1600XT 512MB, WD Raptor 36GB/Seagate 2x320GB/WD 1x250GB/Maxtor 1x200GB, Forton 350W, Dell 21" CRT, Logitech S510 Remote + MX1000, x dalsich kravinek ;o)-


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 22, 2007 17:18 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
Šikovným prográmkem lze posoudit propustnost a jednotlivé hopy po síti Internet. Takovým je např. PingPlotter (ke stažení http://www.pingplotter.com/download.html

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 23, 2007 08:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 22, 2007 14:22
Příspěvky: 39
jeste jsem zkousel pingy prez prikazovy radek a kupodivu ceskatelevize sla
uplne normalne(prohlizec furt nic)

Odpověď od 193.85.233.178: bajty=32 čas=22ms TTL=58

ostatnim(vodafone,uloz) vyprsela lhuta

Vypršel časový limit žádosti.

:?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 13:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 22, 2007 14:22
Příspěvky: 39
tak uz jsem volal providerovi. tak prisel pripojil svuj notebook a "voila" mu to slo tak na jeho radu jsem preinstaloval win xp ale furt to nejede pingy na ceskoutelevizi jdou na vodafone to je zakazane serverem ale trace route jde pls help


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 20, 2007 14:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 22, 2007 14:22
Příspěvky: 39
tak uz jsem to spravil naistaloval jsem foxreader a uz to jede v pohode. takze konec dobry vsechno dobre :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 30, 2008 20:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob led 26, 2008 14:40
Příspěvky: 14
Můžu se zeptat jak ti pomohl prohlížeč pdf k tomu,že se ti zobrazuje např.vodafone?Mě se taky nezobrazuje a tohle jsem nepochopil.Pls :-o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 31, 2008 14:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 22, 2007 14:22
Příspěvky: 39
to taky moc netusim ale poradil mi to jeden znamy. hlavne ze to funguje.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejdou nektere stranky
PříspěvekNapsal: pon bře 31, 2008 20:53 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon bře 17, 2008 23:57
Příspěvky: 7
Kdysi jsem měl stejný problém s IE 5 a webem dmoz.org. Stránka nešla načíst, přitom ping šel v pohodě. Nepomohlo ani smazání cookies. Provider tvrdil že u něho chyba není, konzultoval jsem s jinými lidmi z cz a všem to fungovalo normálně. Po několika dnech to odeznělo samo. Dodnes nevím čím to bylo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejdou nektere stranky
PříspěvekNapsal: čtv kvě 14, 2009 06:34 
Sice je tady tahle diskuze už rok mrtvá, ale protože mám podobný problém, píšu zde. Na bráchovém PC také přestaly najíždět některé stránky. Moc se mi nechtělo pátrat po problému, protože jich mohlo být hodně - win nebyl moc udržovaný a stávající instalace tam běžela už aspoň 4 - 5 let. Proto jsem provedl potřebné zálohy, vložil instalační cd WinXP, formát oddílu C a nainstalování systému. Po provedené instalaci i SP3, office apod, jsem PC zavezl spět, abych mohl nakonfigurovat připojení na net. - první problém - nešlo se přípojit na AP provozovatele ("uvedené zařízení již zřejmě není v dosahu - zkuste ještě jenou", síla signálu přitom neklesla pod 95% - interní wifi karta D-link dwl512 - prý problémová)
Nová instalace winXP s pouze SP1 - připojení fungovalo. Dal jsem SP2 - připojení fungoalo. Začal jsem instalovat ovladače a programy - zase přestaly jít některé stránky (www.postovnisporitelna.cz, www.pixmania.cz)
Známý mi poradil, že podobný problém řešil a pomohlo nainstalování starší verze adobe flash plaeru a odinstalování adobe readeru a místo toho použití foxitreaderu.
Odinstaloval jsem adobe flash player 10 pro IE a vše začlo šlapat i ve Firefoxu. Nainstaloval jsem AFP 10 verzi pro firefox a pořád vše šlapalo. S vidinou úspěchu jsem doinstaloval ovladače zvukovky, office, adobe reader - a už to zase nešlo. Vše jsem zase odinstaloval - nic. Obnava systému do bodu obnovení v době kdy vše jelo - pořád nic. Moc mi to celé nedává smysl...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejdou nektere stranky
PříspěvekNapsal: stř říj 06, 2010 15:21 
Snad to někomu pomůže:
problém je většinou v nainstalovaných servisech a službách pro dané síťové připojení.
Když si dáte zobrazit Síťová připojení, kliknete pravým tlačítkem na vybrané síťové připojení (většinou typu ethernet) ,označené někdy jako připojení k místní síti, a dáte vlastnosti, zobrazí se vám tabulka.
Měli byste tam mít:
Klient sítě Microsoft
Služba NWLink pro rozhraní NetBIOS
Transportní protokol kompatibilní s NWLink IPX/SPX/..
Protokol sítě Internet TCP/IP

Pokud máte nainstalované ještě další služby, většinou budou blokovat a dělat problémy těmto.
Po odinstalování ostatních služeb se vám začnou zobrazovat stránky, které nešly zobrazit.
Pozor s odinstalováním! Dělejte to postupně, a pokaždé zkuste načíst stránku, která nešla.
Podle výsledku pokračujte dál.
Přeju hodně štěstí a málo restartů! :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nejdou nektere stranky
PříspěvekNapsal: pon led 30, 2012 16:31 
taky mi to kdysi delalo...zkusil sem restartovat modem a vse bylo vporadku...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group