Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 18:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 17:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Pls může mi někdo poradit jaká se má vybrat kompilace, protože když dam normálně vytvořit datové dvd tak mi to píše, že aby to šlo ve stolnim DVD tak má bejt jiná kompilace


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 24, 2007 19:10 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
DVD-Video


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 09:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
tos mi toho řekl ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 11:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
když dam vytvořit DVD video tak tam nejde vložit soubor AUDIO_TS


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 11:23 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
pokud pouzivas nero 7..tak ja to delam nasledovne... otevru nero a najdu si Nero Recode>prekodovad halvni film na DVD...najdi si ten film..v DVD samozrejme.. a vypalis..nic slozityho..:wink..pokud nerozumis tak se ptej co nvs


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 21:13 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
No tak promiň, ptal ses, jaká se má vybrat v Neru kompilace, a je to tahle.
Je otázka, z čeho tu kompilaci chceš udělat - máš .avi, nebo .mpeg, nebo přímo adresář Video_TS?
Jestli máš adresář, dej vytvořit DVD-video, a jeho obsah dej do Video_ts; audio_ts úplně ignoruj...

Pokud máš adresář video_ts, stáhni si třeba DVD Shrink, je free a je na DVD mnohem jednodušší než nero...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 11:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Jak to myslíš že mam ignorovat Audio_ts to tam přece musí bejt, nebo ne ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 14:23 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
a to proc?

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 16:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Nemusí. Zvuk už je přímo ve .vob souborech, který jsou ve video_ts.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 18:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Takže řikáš že stačí na Dývko vysmahnout jenom jedinou složku - Video_ts ??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 21:49 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Ta slozka Audio_TS tam byt musi (i kdyz jen prazdna) z duvodu kompatibility.
Z jakeho zdroje chces delat to DVD video?

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2007 00:38 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Ne to neříkám - jestli to vypálíš jako datové DVD s tím, že tam prostě přetáhneš složku video_ts, tak se to jako video-DVD chovat nebude.
Když v Neru (nebo jinym softu) dáš vytvořit DVD-video, a "naplníš" jen video_ts, tak to bude normálně fungovat. Nero už samo vypálí vše potřebné, co tam musí být (včetně prázdné audio_ts složky).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2007 09:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Aha. to sem nevěděl Maarvin


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2007 09:12 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
=>Renox
z ničeho, mam v PC DVD film a potřebuju to nějak vypálit aby to šlo ve stolnim DVDčku víš. Vim že vám ty otázky asi přijdou blbý když to umíte, ale ten kdo to nikdy nedělal tak prostě neví co a jak má udělat


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2007 10:47 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Mel bys to vzit od zacatku, jakym zpusobem jsi tam vlastne ty soubory z DVD dostal? Kterym programem? Pokud jde o kopii originalu, pravdepodobne budes muset to video prekodovat, jinak se na DVD disk nevejde. Nam nevadi ti poradit, ale tahat ty informace z nekoho nekolik dni je vopruz :-) Napis vsechno, my si to nejak preberem.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 29, 2007 17:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Ne, sosnul sem to z torrentu, je to DVD formát a má to 4,35 takže by se to tam vejít mělo, akorát mi tam nešlo nijak dát tu prázdnou Audio_ts složku tak sem nevěděl co s tim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 30, 2007 11:46 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Jak jsem psal výše - stáhni si DVD Shrink (je free) a nemáš problém - žádný audio a video složky neřešíš - jen zadáš cestu k souborům.
Ještě bych doporučil koupit médium DVD-RW - hodí se pro takovýhle případy, kdyby byl náhodou problém ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 01, 2007 15:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Ok, díky, a mohl bys mi nějak stručně popsat postup i v tom Neru pls ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 04, 2007 14:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 17:40
Příspěvky: 10
Tak díky za rady už se mi to povedlo ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 06, 2008 11:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř úno 06, 2008 11:24
Příspěvky: 1
Prosím potřebovala bych radu. Mám z torrentu stažený video a v PC mi funguje ve WMP, ale v přehrávači DVD ne. Vypálila jsem to přes DVDFab Paltinium na DVD-R. Je to Video_TS a v tom ifo. vob. Audio_TS tam není. Mám to z¨tak i na jiným DVD-R a ten mi v přehrávači hraje. Co má udělat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group