Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 18:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku
PříspěvekNapsal: sob kvě 15, 2010 15:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob kvě 15, 2010 15:42
Příspěvky: 2
Ahoj... prosím o radu..
Mám koncert ve složce VIDEO_TS, procital sem tu vaše příspěvky, a zkusil všechny možnosti, jak to narvat do DVDčka... ale ani jedna možnost neuspěla :(
1) Klasické vypálení - hodil sem složku VIDEO_TS na DVD a vypálit - -> dam to DVD přehrávače, CANNOT PLAY THIS DISC ! - kde je chyba?
2) DVD Shrink - nacpal sem to do nej a dal BackUP!... schroustalo to a pohoda -> dam to DVD přehrávače, CANNOT PLAY THIS DISC ! - kde je chyba?
3) Nero DVDvideo - nachazel sem to tam, a dal vypalit - naskocila hlaska, ze kompabilita probehla neuspesne.. pri pokracovani se muze stat, ze disk nepujde prehrat.. otevru info - pise se tam.. ze soubory VTS_01_0.BUP - VTS_xx_0.BUP a VTS_01_0.IFO - VTS_xx_0.IFO mají být stejné .. pritom kouknu na velikost techto dvou souboru, a sou stejne velke !!! -> kde je chyba?

vcera sem to vypaloval asi 12x.. vzdycky kdyz me napadlo neco novyho.. a stale -> dam to DVD přehrávače, CANNOT PLAY THIS DISC !!!

Nevite proc?
palil sem to na 11x na DVD-RW .. a 1x na DVD-R .. v obou DVD verzich neuspesne... :(
Ale zajimave je.. ze at sem to vypalil jakkoliv... v PC se mi to ihned spustilo a jelo tak jak ma.. :)

Prosíím, rychle poraĎte


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku
PříspěvekNapsal: sob kvě 15, 2010 16:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
většina DVD přehrávačů umí DivX, převeď to do toho a vypal

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku
PříspěvekNapsal: ned kvě 16, 2010 09:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob kvě 15, 2010 15:42
Příspěvky: 2
ok..ale me jde hlavne o to menu co ta slozka VIDEO_TS obsahuje.. jako avicko samotny sehnat neni problem.. ale ja prave potrebuju to spešl menu k tomu :D

takze kdyz to prevedu, budu tam mit i tadyty dopňky?

Tak co?? síím poraďte :))


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: JAK VYPALIT DVD ABY SLO VE STOLNIM DVDcku
PříspěvekNapsal: ned bře 04, 2012 10:30 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned bře 04, 2012 10:26
Příspěvky: 1
Camazoo píše:
většina DVD přehrávačů umí DivX, převeď to do toho a vypal


Já vypálil už desítky a desítky filmů (různé vypalovačky, různé počítače, různá DVD mechanika, různé DVD přehrávače - už to zkoušíme fakt roky) - ještě ani jeden (fakt ani jeden) jsme na stolním dvd přehrávači nepřehráli.
Tady odpovídá spousta lidí, jak je to jednoduché. Dobrá! - Já si stáhnu z ulozto tři filmy a tyto tři filmy chci vypálit na jedno DVD tak, abych ho mohl přehrát ve stolním přehrávači. JAK TO MÁM, PROSÍM VÁS, UDĚLAT????

Jestli někdo má nějaký postup, tak mi ho, prosím, napište na tovin@seznam.cz

Děkuju moc :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group