Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte pro 11, 2018 10:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: CoD2 VIDEO
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 16:46 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Dneska jsem nahrál video přes konzoli. A našel jsem to v MAIN DEMO. Ale problém je v tom že to nejde přehrát. A nevím v jakym je to formátu.
Kdybych vědel jakej je to formát tak to hodim pomocí nějakýho prográmku do jinýho formátu.
Ale kdyby někdo věděl jakej to je formát tak napište PLS.
Obrázek
Díkes :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 17:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
nefici ti obrazok...

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: hm...
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 18:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 12:29
Příspěvky: 73
Je to systémoví soubor zkus to otevřít v nějakém přehrávači, třeba Media classic player ... v tom my to šlo....

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 DualCore 4200+
DDR2:2 gbMB.A-DATA 800MHZ
MB:Gigabyte GA-m615me-s2
Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB, PCI-E
HDD: Maxtor DiamondMax 250Gb / 7200ot.min
Apevia zdroj 400W, 4X fan

NB: ASUS M51VA-AS043C
Intel Core 2 Duo
frekvence procesoru [MHz]: 2400
Displej/Grafika:* Typ displeje: WXGA+
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
* Velikost grafické paměti [MB]: 512
* Velikost pevného disku [GB]: 320
Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 4096
* Frekvence paměti [MHz]: 800


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 20:09 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Saaw píše:
nefici ti obrazok...


Nefici? No tak bys na to mohl kliknout :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hm...
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 20:10 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Sprite píše:
Je to systémoví soubor zkus to otevřít v nějakém přehrávači, třeba Media classic player ... v tom my to šlo....


Jo a radši bych to převedlo do AVI abych mohl stříhat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 21:33 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
jaj ty si máslo :D buď to přehraješ pomoci příkazu nebo je na to program teď nevím jak se jmenuje ale kouknu se ti po něm nebo si stáhni fraps ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 22:24 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
No právě FRAPS nechci.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 23:14 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Použij FRAPS. Nebo SeisMovision. Nic víc, nic míň není.

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 25, 2007 23:29 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Jo ale když dáš do konzole /record 1 nebo tak tak to začne nahrávat pak dáš /stoprecord 1 a přestane. Vše se to uloží do MAIN/DEMO a tam je ten podivnej soubor kterej chci převést. :roll: :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 08:10 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
Jo ale když dáš do konzole /record 1 nebo tak tak to začne nahrávat pak dáš /stoprecord 1 a přestane. Vše se to uloží do MAIN/DEMO a tam je ten podivnej soubor kterej chci převést.


napiš /demo xxxxx xxxxx- to je název toho souboru bývají tam čísla


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 11:35 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Nechápu tě.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 22:27 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Overclockere, zítra mi napiš na ICQ, vše ti vysvětlým ;)

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 26, 2007 22:59 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Jo napíšu dík. Ale přibližně v kolik. Ono už totiž bude 00:00 :P :P :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group