Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 01:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: digitální vysílání??
PříspěvekNapsal: sob zář 08, 2007 18:09 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 26, 2007 20:38
Příspěvky: 69
No ma se to tak:
Bydlime v rodinem domku a mame 5 televizi a nechceme kupovat ke kazdemu set-top-box(zbytečně kramy navic) a tak jestli nevite o nejakem centralnim řešení (satelit) v tomhle se nevyznam tak fakt nevim co a jak.

_________________
MSI K9NGM (s.AM2),AMD Athlon 3500+ 2.2Ghz,2x1GB Geil DDRII 800Mhz cl4,Sapphire ATi Radeon 1950gt 500/600@627/715,hdd 250GB SATAII
EPICA is best:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 08, 2007 18:55 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
Budete muset. Každý TV určitě bude přehrávat jiný program, takže opravdu nejjednodušší cesta je opatřit každý jednotkou STB. Jinak to bude nesmyslně drahé ..... nikdo to tak neřeší.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2007 00:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
ladarozan píše:
Budete muset. Každý TV určitě bude přehrávat jiný program, takže opravdu nejjednodušší cesta je opatřit každý jednotkou STB. Jinak to bude nesmyslně drahé ..... nikdo to tak neřeší.

Ano ano, mohu jen potvrdit...

Set-top-box je jakasi "nadstavba" televize a dovoluje prepinat programy z digitalniho vysilani. Teoreticky by stacil jeden set-top-box, ale na vsech TV by musel bezet stejny program. Pokud chces mit vsechny TV na sobe nezavisle, musis pouzit pro kazdou TV jeden set-top-box.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 05, 2007 18:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Samozřejmě, že to de udělat, abys neměl set-top-box. Nové televize mají v sobě již digitální tuner, tudíž není potřeba žádný set-top-box. Jiné řešení není. :idea:

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 16:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nevím jestli je to tady taky dostupné a jak to bude drahý, ale někde v cizině jsem vyděl set-tob-box 3in1. Dokázal zpracovávat tři signály najednou, ale myslím že nešlo o nic jinýho než 3 set-top-boxy v jedný krabičce.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group