Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát kvě 25, 2018 04:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 18:54 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 23, 2007 19:43
Příspěvky: 22
Ahoj, mám film ve formátu XViD (DVD-Rip) a stáhl jsem si k němu titulky ve formátu .sub , ale nevím, jak do něho titulky dát, poradíte mi někdo?

A pak mám ještě ten samý problém s titulky ve formátu SRT :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 19:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nevim teda v jakým formátu mám titulky já a kouknout se nemůžu protože mi schořela deska ale stáhnul sem si BSPlayer a v tom se pustí film a když běží tak se dá menu a Open Subtitle (nebo jak to tam je) a normálně si je to načte.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 19:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 23, 2007 19:43
Příspěvky: 22
Tak jsem to asi spletl a filmy by měly být ve formátu .avi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 19:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
Stahni si nejakej rozumnej "kodek" jako je vobsub, je bud soucasti baliku ffdshow nebo volne stazitelny jako vobsub nejspis na strankach sourceforge ale i jinde. Nainstaluj, pojmenuj titulky stejne jako film (jen s jinou priponou samozrejme) a posleze az oklikas film, samy se ti spusti. Pak pres takovou zelenou sipku v trayi muzes menit font, velikost, zpozdeni atd.

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 09, 2007 20:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 23, 2007 19:43
Příspěvky: 22
tak ten BS player mi docela pomohl, titulky už se mi přehrávaj, ale mám další problém, titulky jsou rozděleny na dvě části (CD1 a CD2) a zhruba tak v půlce mi skončí nahrávání titulků z první části a když přepnu na druhou část, tak mi to nic neukazuje, jako kdyby tam titulky nebyly. není nějakej způsob jak je spojit nebo přepnout bez problému?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 10, 2007 00:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
de_Lauceux píše:
tak ten BS player mi docela pomohl, titulky už se mi přehrávaj, ale mám další problém, titulky jsou rozděleny na dvě části (CD1 a CD2) a zhruba tak v půlce mi skončí nahrávání titulků z první části a když přepnu na druhou část, tak mi to nic neukazuje, jako kdyby tam titulky nebyly. není nějakej způsob jak je spojit nebo přepnout bez problému?

stahni si titulky na svoji verzi filmu (1 CD). nebo se daji titulky i spojit - napr. ceskym free programem Subtitle tools (Nastroj na titulky):
http://www.tomzavodny.cz/program/subtool/index_cz.php?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 06, 2007 21:32 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 04, 2006 20:06
Příspěvky: 80
Zkus muxování pomocí MP4 kontejneru, ale je nutné přepočítání

http://jech.webz.cz/x264.php

Umí to i program MediaCoder

_________________
DonWebz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 16:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Mělo by to taky jít, tak že ty titulky otevřeš v poznámkovým bloku a vložíš je tam na správné místo. Ty titulky jsou číslované podle sekund. Jediný co snad tak pokud to tam je je vložit před ukončení titulek.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: ned čer 08, 2008 07:29 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Prosím tě neřeš to a stahni si VLC Media player je v češtině a přehraje jak titulky srt.sub tak všechny formáty i Mp4 nechci zde rozepisovat co vše přehraje ale i co se týká zvukových přehraje vše ale důležité je to že přehraje titulky a film včetně formátu Mp4 bez problémů a čistě(pokud jde o dobrý ripp.Program je volně ke stažení třeba na slunečnici nebo určo i na stahuj


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: čtv čer 19, 2008 12:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
trošku :ot: nemyslíš?? Laskavě se koukej na poslední datum příspěvku :skul:

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: pát zář 05, 2008 13:58 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Můžu se jen zeptat jak zpozdit tytulky ve vobsubu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 09:13 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Tak to netuším protože vobsub jsem snad nikdy nepoužil....
Ale vim, že většina dobrých přehrávačů (Bsplayer, VLC player, Crystal player) to umí sama o sobě...

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: úte zář 09, 2008 06:32 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
tak jenom jeste k offtopicu -> doporucuji stahovat titulky primo na konkretni film (1cd nebo 2cd) a take hlavne podle velikosti.. ja jsem naprosto spokojen se serverem -> titulky.com vzdy kdyz jsem si stahl titulky podle velikosti filmu tak to sedelo naprosto presne..

spojovani titulku z 2cd filmu nedoporucuji.. protoze to vetsinou byva jine casovani, jiny format atd takze rozhodne NE !! hledat titulky na presnou verzi (nebo co nejpodobnejsi - mensi odchylky velikosti filmu vetsinou nevadi)

a ted k aktualnejsimu tematu -> zpozdit titulky umi vynikajici program (se kterym jsem takhle upravoval, prekladal i casoval spoustu titulku - reknu Vam ale, ze je to desna pakarna a hold vsem, kteri se timto zabyvaji - ja uz na to kaslu :D ; radsi si dam filmek v origos nebo s EN titulkama kdyz neni original v EN).. ten program uz tu zminoval ZENER -> Subtitle Tools.. je velmi jednoduchy i pro mene zkusene uzivatele :-) ani snad k nemu neni co vysvetlovat.. snad jen pokud chcete vyzkouset -> DOPORUCUJI ;-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: sob říj 18, 2008 19:34 
nevíte jak mám dát do mp4 film????


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 14:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
jaky film?? v jakem formatu?

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: sob led 10, 2009 16:08 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
jak vypálím DVD s titulkama tak, aby mi to jelo i v televizi?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: pát úno 06, 2009 20:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Chtěla bych se zeptat, jak dám titulky k filmu, který je okopírovaný z originálního dvd a je ve VOBfiles??? Normálně mi prostě stačí VobSub a titulky se spustí samy, ale s tímhle nevím co dělat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 18:46 
Koukám, že tady se řeší asi jenom přímo shlédnutí. Ale já bych to s těma titulkama potřebovala i uložit a převést do jiného formátu.. s kterým programem se to dá? Poraďte.. dik :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 18:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pokud jsou titulky primo v obrazu, pak je to nemozne. Jestlize jsou titulky v stamostanem souboru, pak to neni problem. Existuje spousta programu pro editaci titulku.

Treba cesky freeware
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... a-titulky/

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: stř bře 04, 2009 19:34 
čus hele nevite nekdo pres jakej program mam spojit titulky s filmem aby byli primo v nem a ne jako samostatnej soubor vedle. proste aby to byl hardsub. dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group