Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 24, 2018 23:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: stř bře 04, 2009 20:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
koks: Umi to treba VirtualDub s pluginem Subtitler.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: stř bře 11, 2009 20:22 
Poraďte mi prosím, jak dostat titulky do filmu, aby byly součástí filmu pro přehrání v CREATIVE ZENu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: stř bře 11, 2009 21:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Zenerův post nad tebou ti už odpověděl. Co kdyby si příště aspoň trošku četl?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: sob dub 18, 2009 11:42 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
jak mám dát do filmu (avi) titulky, abych to s nima mohla i vypálit???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: ned dub 19, 2009 00:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Anonymous2: Az se naucis cist, treba na to prijdes...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: pát srp 14, 2009 22:04 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Maarvin píše:
Tak to netuším protože vobsub jsem snad nikdy nepoužil....
Ale vim, že většina dobrých přehrávačů (Bsplayer, VLC player, Crystal player) to umí sama o sobě...


Zkuz program ,,titulkyposun", je to velice jednoduché, pochopila jsem to při prvních 10zi sekundách...pouze zadáš titulky, které chceš předělat a poté nastavíš, o kolik je chceš popostrčit dopředu, či dozadu...akorát je to v milisekundách...tento proram stáhneš i na stahuj.cz - tedy snad XD


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: pát srp 14, 2009 23:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
zbytečné, většina normálních přehrávačů videa tuto funkci má zabudovanou, takže si titulky snadněji posuneš v reálném čase (KMPlayer)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: sob bře 20, 2010 16:00 
http://www.afterdawn.com/guides/archive ... to_avi.cfm
tady je návod (anglicky) jak to udelat v virtualdubu se subtitlerem.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak dát titulky do filmu?
PříspěvekNapsal: sob říj 15, 2011 20:19 
manda píše:
nevíte jak mám dát do mp4 film????

dobry program dava to do formatu mp4 a funguje aj na PSP ale su tam iPhone formaty vola sa PSPVC a musis este pred tym stiahnut CCCP kodeky a nainstalovat a az potom konverter je to super vec xD


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group