Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon říj 15, 2018 20:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MAP problém s BattleFieldem...
PříspěvekNapsal: čtv zář 13, 2007 21:42 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 17, 2007 18:35
Příspěvky: 14
Jaksi mi nejdou MAPy v hře BattleField2... Instalnul sem Batláč + DataDisk (Special Forces) a vše sem najednou pěkně Patchnul (1.12), ale stejně mi nejde žádná MAPa co tam přidám... v HŘE si prostě vyberu MAPu (neukáže ani obrázek MAPy), spustím ji, chvilka nahrávaní (naběhne 100%) a když něco ověřuje, tak se HRA prostě Vypne... neporadí někdo jak na to? rád bych sem si zahrál trošku BF2 a vůbec mě nic nenapadá... jediné co sem si všiml je to, že Origoš MAPy mají jakési soubory navíc... např. archive.md5 a ***_AI.desc

//edit Mark: přesunuto do her


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ...
PříspěvekNapsal: pát zář 14, 2007 17:03 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 17, 2007 18:35
Příspěvky: 14
tak hrál tu hru někdo s jinýma MAPama??? běželo mu to hned na poprvé??? nebo sem něco zmeškal???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group