Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 19:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: sob zář 15, 2007 16:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv čer 07, 2007 14:33
Příspěvky: 83
Dobrý den, dneska se mi přivezl nový počítač ( viz podpis ) a objevil se tu takový menší ( rozuměj moc velký ) problém. Nefunguje zvuk. Mám Gygabite P35-DS3R MB s integrovanou zvukovou kartou 8 Channels ALC889A Audio controller. Ve Správce zvuku Realtec HD se mi zvuk "objeví" když si nechám pustit nějakou ukázku 3d zvuku, ale jinak ze zvukovky nic nedostanu. A ve Zvuky a zvuková zařízení se mi ukazuje, že Zvukové zařízení neexistuje. Poradíte mi prosím?

EDIT//ID základní desky v Everestu je 05/14/2007-P35-ICH9-6A79OG07C-00
EDIT2//Napadl mě super věc a to stáhnout ovladače ;) Nejprve jsem si nainstaloval ovladače na chipset, poté microsoftí ovladače a nakonec ovladače azalia. Ale to bych to nesměl být já. Při instalaci Azalia ovladaču se mi napíše, že při instalaci došlo k chybě.
EDIT3// Reinstal XP nepomohl, tak sem tam dal Visty a prekvapive to jede ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pon led 26, 2009 14:21 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nemohl by mi nekdo pomoci mam problem se zvuk az do vcerejska mi sel kdyz sem si chtela dnes pustit pisnicky tak mi to ukazalo ze media player nemuzu hudbu spustit ze budto doslo k potizim se zvukovym zarizenim nebo neni nainstalovane je mozne by mi ho mohl nikdo odinstalovat dekuji vsem kteri mi pomohou


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pát led 30, 2009 12:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 20, 2008 16:32
Příspěvky: 15
kaca.2.10 píše:
nemohl by mi nekdo pomoci mam problem se zvuk az do vcerejska mi sel kdyz sem si chtela dnes pustit pisnicky tak mi to ukazalo ze media player nemuzu hudbu spustit ze budto doslo k potizim se zvukovym zarizenim nebo neni nainstalovane je mozne by mi ho mohl nikdo odinstalovat dekuji vsem kteri mi pomohou


budes mat urcite nejaky virus s tymto mam skusenosti


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: stř zář 09, 2009 18:47 
Taky mam ten problem assy si vymazala zvukovou kartu nabo si zkus nahrat novy mediaplayer a jestli nee tak zkus jit za odbornikem :ups:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: stř zář 09, 2009 18:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
vymazat zvukovou kartu..tak to je perla :D
v takovém případě se musí nainstalovat OVLADAČE ke zvukové kartě. Je nutné zjistit název základní desky (pokud je zde integrován zvukový čip) nebo název zvukové karty (pokud dedikovaná)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pát říj 30, 2009 11:10 
Zdravim,
reseni je jednoduche, za toto muzou vetsinou viry nebo neadekvatni Antivirove programy co si nedelaji hlavu s tim co zakazou ( pripadne uzivatel ) typu F-secure nebo antivir od O2. Cili tyto programy globalne zakazou zvuk respektivne sluzbu zvuku ve windows.

Jdete do Start / Spustit, napiste: services.msc

Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: sob lis 21, 2009 15:52 
zdravim,potřeboval bych poradit,měl jsem pc v opravně a pak když jsem ho doma zapnul apka po pár dnech si chtěl pustit muziku tak my to nepřehrálo tak jsem se kouknul do zvuků a tam my to píše že zvukové zařízení neexistuje,tak dyžtak mi někdo odpovězte předem díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 14:41 
jestli něco potřenujete tak napiste me na pc sem v tom docela dobrej dělam přez pc napište na email jakubsima1@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pon bře 15, 2010 11:26 
Chimere píše:
Zdravim,
reseni je jednoduche, za toto muzou vetsinou viry nebo neadekvatni Antivirove programy co si nedelaji hlavu s tim co zakazou ( pripadne uzivatel ) typu F-secure nebo antivir od O2. Cili tyto programy globalne zakazou zvuk respektivne sluzbu zvuku ve windows.

Jdete do Start / Spustit, napiste: services.msc

Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....



Udělala jsem, ale píše mi to: V počítači Local Computer nelze spustit službu Zvuk systému Windows.
Chyba 1053: Služba neodpověděla na řídíci nebo zahajovací požadavek dostatečně včas.
Co s tím? :( :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 08:25 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Hejik ja jsem udělal tento postup... Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....

ale pořad mi to piše... Program Windows Media Player nemůže přehrávat, protože došlo k potížím se zvukovým zařízením. Je možné, že zvukové zařízení není v počítači nainstalováno, je používáno jiným programem, nebo nepracuje správně... :(
co s tim??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 08:46 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
to jsem zase ja kdyby něco napište odpověd na muj e-mail GermiZ@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: čtv dub 29, 2010 14:29 
AnonymQa píše:
Chimere píše:
Zdravim,
reseni je jednoduche, za toto muzou vetsinou viry nebo neadekvatni Antivirove programy co si nedelaji hlavu s tim co zakazou ( pripadne uzivatel ) typu F-secure nebo antivir od O2. Cili tyto programy globalne zakazou zvuk respektivne sluzbu zvuku ve windows.

Jdete do Start / Spustit, napiste: services.msc

Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....



Udělala jsem, ale píše mi to: V počítači Local Computer nelze spustit službu Zvuk systému Windows.
Chyba 1053: Služba neodpověděla na řídíci nebo zahajovací požadavek dostatečně včas.
Co s tím? :( :(







ja to samý nejde mi to napsalo mi to chyba 1053:služba neodpověděla na řídící požadavek dostatečně včas

SONY VPCF11M1E: HDD:500GB ,4BG-RAM, 2.40GHZ x 4, NVIDIA GEFORCE 330T 1243MB


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zaříz�í n�xistuje
PříspěvekNapsal: stř kvě 12, 2010 15:43 
mě to š� v pohodě,�uper rada, díky�M.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: ned kvě 16, 2010 14:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned kvě 16, 2010 13:38
Příspěvky: 1
Dobrý den

Potřebuji akutní radu nefunguje mi zvuk a zkusil jsem vsechny rady ale píše mne to chyba 1054 :ot:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: čtv črc 29, 2010 21:11 
zkusil jsem vsechny rady...ale mi ani nic nepise pak zadnou chybu...ale kdyz otevru upresnit nastaveni hlasitosti tak napise ze neni k dispozici...jsem tedka predelal windows...predtim mi to slo v pohode....ted nic....treba se mi nenainstaloval nejaky driver...poradte prosim....predem diky moc!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pát črc 30, 2010 09:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jakou máš základní desku ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: stř srp 25, 2010 16:45 
Prosim poradte..najednou mi nejde zvuk..a kdyz sem ho hledala,tak tam mam,ze zvukove zarizeni neexistuje,to jsem ho nejak vymazala?co mam prosim delat,nebo jak se zase nainstaluje?Díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: čtv zář 02, 2010 19:43 
stejný problém, řešení uvedená na netu jsem všechny vyzkoušela a nic, co s tím?????


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: sob říj 09, 2010 09:39 
Chimere píše:
Zdravim,
reseni je jednoduche, za toto muzou vetsinou viry nebo neadekvatni Antivirove programy co si nedelaji hlavu s tim co zakazou ( pripadne uzivatel ) typu F-secure nebo antivir od O2. Cili tyto programy globalne zakazou zvuk respektivne sluzbu zvuku ve windows.

Jdete do Start / Spustit, napiste: services.msc

Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....


dik fungujeto


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 21:08 
barcisz píše:
Prosim poradte..najednou mi nejde zvuk..a kdyz sem ho hledala,tak tam mam,ze zvukove zarizeni neexistuje,to jsem ho nejak vymazala?co mam prosim delat,nebo jak se zase nainstaluje?Díky


stejný problém mám všchechny postupy co jsem našel nešly :(



SONY vaio VPCF11M1E (VPCF11M1E/h)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group