Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 18, 2018 10:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 17:24 
Zdarec normal sem spustil PC a najednou místo zvuku vydává PC takové hlušné tony místo normálního zvuku.
Ovladače mám nainstalované ale píše mi to že zařízení není k dispozici+a přitom sem jen vypl a zapl PC aono se to podělalo.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: sob lis 13, 2010 08:10 
Chimere píše:
Zdravim,
reseni je jednoduche, za toto muzou vetsinou viry nebo neadekvatni Antivirove programy co si nedelaji hlavu s tim co zakazou ( pripadne uzivatel ) typu F-secure nebo antivir od O2. Cili tyto programy globalne zakazou zvuk respektivne sluzbu zvuku ve windows.

Jdete do Start / Spustit, napiste: services.msc

Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....


Pěkné, ale co mi řekneš na to, že mi služba nejde pak spustit?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pon lis 22, 2010 22:33 
Ahoj neje de mi zvuk ale kdyz mam sluchatka zapnuty tak jedou nevim proc a kdyz je vypojim tak Zvuky a zvukove zarizeni tak tam vse zasedne nechapu to a všecko mam nainstalovany !!! poradi nekdo a zvukovku mam SiS 7012 poradi nekdo dekuji?!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: sob pro 18, 2010 20:53 
Píše mi to zvukové zařizení nefunguje a kdyz du k tomu zvuková zařízení windows tak mi to píše že je spuštěno a mám tam automaticky.. včera mi to ještě šlo..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: stř pro 22, 2010 12:55 
Dobry den chcem sa opytat preco ked zapojim subwoofer do PC tak me nechce hrat.Kupil som ho od kamarata a tomu to ide subik by mal byt v poriadku.dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pon pro 27, 2010 22:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
to dzasudo: pokud máš subwoofer, tak máš 2.1 repro. Ze subwooferu většinou vede kabel k připojení ke zvukovce v PC a ze subwooferu vedou dále kabely pro připojení ostatních repro. Většinou u repráků k PC je tomu tak, že ve skříní, kde je umístěn i woofer je i samotný zesilovač. Pokud tomu tak nemáš, taks koupil něco, co ti nebude hrát nebo spíš nekompletní sadu.

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: ned led 02, 2011 17:45 
ahoj mam ten samý problém a ty rady sem vyzkoušel a vůbec to nejde hlásí to chyba 1054dík za pomoc:)přdemxD


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: ned kvě 01, 2011 20:47 
dobry den jak mam udelat zvuk na pc mi nejde zvukovi zařizeni tak mi poradte ok dekuji moc opdepište mi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: ned kvě 01, 2011 20:51 
tak pište mi ok lidi haloooo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: čtv kvě 12, 2011 12:39 
nejdete sakra pomořtemi :lool: prosim [color=#00FF40][/color]


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: pát črc 08, 2011 07:32 
Chimere píše:
Zdravim,
reseni je jednoduche, za toto muzou vetsinou viry nebo neadekvatni Antivirove programy co si nedelaji hlavu s tim co zakazou ( pripadne uzivatel ) typu F-secure nebo antivir od O2. Cili tyto programy globalne zakazou zvuk respektivne sluzbu zvuku ve windows.

Jdete do Start / Spustit, napiste: services.msc

Najdete Windows audio / Zvuk systemu windows
Kliknete pravym tlacitkem, dejte vlastnosti a zvolte spusteni sluzby automaticky.
Pote kliknete opet pravym a dejte spustit a voala uz to hraje....

A co když tam nemam Windows audio???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: ned srp 28, 2011 12:00 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned srp 28, 2011 11:58
Příspěvky: 2
zvuk nejde. pise mi to kód 10. u ikonky reproduktoru je zluty vykricnik. uz jsem nainstaloval i realtek a ten to ma taky. co to je?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: úte led 10, 2012 16:56 
a můžu se zeptat kde se to dá zjistit jakej typ zvukový karty mam ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Zvukové zařízení neexistuje
PříspěvekNapsal: úte led 24, 2012 20:47 
tohle vše mám správně ale i tak mi to pise ze zařízení neexistuje


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group