Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte lis 20, 2018 16:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zatuhnuti pri pc mark05/06
PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2007 08:28 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
Když zapnu 3d mark jak 05 tak 06 tak jse vypne obraz a konec a za Druhe mam Ati sapphire hd 2600 pro advantege 512mb frekvence ma byt 600/1000 ale je 600/500 coz mne sere zapojena je na desce asus m2n-mx procak athlo x2 4200+ ramky ddrII 2048mb no a prstě nevím co stím pls. helpnete pc jsem skladal sam pred 2dny a chyby nachazim az ted


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2007 13:25 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Už se to tady řešilo... docela nedávno... hledal jsi??


EDIT: použij tento postup a dej vědět...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2007 14:04 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
Tak jsem hledal a nenašel a teď mně k těm 3d mark přibyla aji sandra nevím proč ale ty benchmakry jse mne nějak vyhybají jo a další zjištění při tom vypnuti monitoru jse mne ho podarilo znovu spustit a divylil jsem jse co jsem vydel nejmenšií rozlšení 256 barev a jakasi hlaska o ovladačích něco že nejsou stabilni bo tak něco hned jse to vyplo a znovu už nikdy neukazalo tak nevim co stím ovladače mam new catalist 7.9 tak jsem stoho na větvy pls. help díkec


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2007 14:10 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
A ted jse pridalo aji AtiTool při spuštění stuhne cele pc už mně to začíná srát


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 17, 2007 14:56 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Hups... předchozí příspěvek mi nějak nesežral odkaz... :oops:

Tento postup by Tě měl uklidnit... :)

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group