Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je pon dub 06, 2020 05:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 114 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vaše grafika vs. Crysis
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 15:59 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 26, 2007 20:38
Příspěvky: 69
Hojte tak vydání tehle pecky se kvapem blíží tak co vy na to s vašima grafikama.Utahnete nebo ne???Ja doufam ze to rozjedu na low + neco na medium v rozliseni 1280x1024 nebo i 1024x768
:evil:

_________________
MSI K9NGM (s.AM2),AMD Athlon 3500+ 2.2Ghz,2x1GB Geil DDRII 800Mhz cl4,Sapphire ATi Radeon 1950gt 500/600@627/715,hdd 250GB SATAII
EPICA is best:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 16:00 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
moje to snad zvladne na stredni detaily:)

_________________
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 16:01 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
No ja doufam ze to se svoji rozjedu na 1280x1024 na nejvyssi detaily :)

Mam tu grafiku este trosku potaktovanou oproti defaultnim taktum z 500/1800 to mam na 580/2000.

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 16:22 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
já doufám že 1280x1024 zvládne moje 8800GTS 320MB aspoň na střední protože mě trochu brzdí procesor.

_________________
ASUS EEE PC 900A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 16:49 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Já pojedu na nejvyšším rozlišení a plných detailech :D :lol:

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 16:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:11
Příspěvky: 72
no ja ani neviem, ale tak dufam ze plne detaily a 1680x1050 by som mohol zvladat... snad.. lebo mam pocit ze mi nieco blbne v pc :).. vo vegas v resoll 1440x900 a plne detaily a na vonkajsom priestranstve s vela objektami dosahujem dost nizke fps.. okolo 20-30. takze pred crysis reinstall win a tie najnovsie ovladace ktore vraj zlepsia vykon v crysis..

add: samozrejme trochu potaktujem aj cpu..

_________________
CPU: Intel C2D E6600 2.4 GHz, MB: Asus P5B Deluxe, RAM: 2xCorsair 1024MB TWIN2X Dominator, VGA: ASUS GeForce EN8800Ultra 768MB, HDD: 2xWD Caviar 320GB Sata2, 2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Fortron Epsilon 700W, Case: CoolerMaster Stacker 830Evo Black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 17:29 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
snad to pojede :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 18:25 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Příspěvky: 118
Bydliště: Teplice,Osek
a ja bych rekl ze si na to musim koupit nove PC :D

_________________
AMD athlon 64 3500+ EE AM2(AC freezing 64) 1.38 250fsb 2,76ghz deska Asrock ALIVENF4G-DVI A-Data 800+ extrem edition Asus EAH 2600 XT zdroj 450W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 18:31 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
no to mi povidej

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 18:52 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 15, 2007 15:37
Příspěvky: 87
Upřímně...je mi to celkem fuk...nejsem pařan :D

_________________
# Akasa Zen Black # Gigabyte GA-965P-DS4 rev.3.3 # Core 2 Duo E6420 2.13GHz@3.4Ghz # Scythe Mine Cooler # GEIL Ultra 4x1GB DDR2 854MHz # Asus 4830 # WDC 6400AAKS + 7500AAKS # LG H30N + Samsung S183A # Enermax Liberty 400W # Samsung 2032BW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 18:58 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 23, 2007 10:38
Příspěvky: 12
Moja 5700stovka to určite nezvládne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 20:35 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob led 20, 2007 11:02
Příspěvky: 231
Bydliště: Beroun
Myslim ze moje 2900XT to na 1680x1050 zvladne v pohode (na max to podle mne zatim neutahne zadna karta ve vysokym rozliseni jako 1920x1200 a vyssi).

_________________
ASUS P5B-E, Core2Quad Q6600 @3,3Ghz - chladič Thermalright Ultra120 Extreme, HD2900XT, 4x1GB A-DATA 800MHz, 320GB SATA2 Seagate 7200.10, Stacker 831, Enermax Infiniti 720W, 24" LCD AL2423WVista 64bit
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2007 16:11 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Na PC Tuningu vyšel zajímavý článek o této hře...
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9406&Itemid=88

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2007 18:16 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
hru bych si chtel zahrat moc, i ten pocitac bych inovoval, ale mam vyslovene odpor k tomu, kupovat dve graficky karty... Takze asi budu cekat do te doby, nez se objevi JEDNA karta, ktera to zvladne.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2007 20:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 10:03
Příspěvky: 132
newim newim, ale jeste to na 1680x1050 nepojede na vysoke detaily tak budu dost nastvany :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2007 20:54 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Jestli do tech vysokych detailu pocitas i AntiAliasing, tak uz se zacni stvat :-)

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2007 20:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 10:03
Příspěvky: 132
no tak AA pocitam 4x, s nejakym 16xQ jsem rozlouceny, ale 4x si myslim ze mohlo jet vpoho, no doufam


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 21, 2007 21:08 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Ale zatim to byly poznatky z beta dema, tak snad finalni hra bude trochu rozumnejsi.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 22, 2007 07:09 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 26, 2007 20:38
Příspěvky: 69
;) Jooo podle mě s stim daji oráci aby to bylo dobre optimalizované.
Beta je prostě BETA ale uz tak vypada hra paradně. :evil:

_________________
MSI K9NGM (s.AM2),AMD Athlon 3500+ 2.2Ghz,2x1GB Geil DDRII 800Mhz cl4,Sapphire ATi Radeon 1950gt 500/600@627/715,hdd 250GB SATAII
EPICA is best:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 22, 2007 09:16 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 06, 2006 20:42
Příspěvky: 104
Bydliště: The Czech Republic
Já to ani nespustím :D :D

Ati Radeon X850 s 256MB GDDR3 od H.I.S. na Intel P4 2.4 @ 2.7 GHz

_________________
http://www.edownload.cz/
http://alpha007.wz.cz/
http://alphablog.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 114 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group