Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 19:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 114 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 18:37 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Estangol píše:
S Asus 8800gts 320mb ( jádro 513mhz@630mhz, shadery 1188mhz@1500mhz, paměti 1584mhz@2060mhz) to hraju na rozlišení 1280*1024 vše na high 0AA/4AF a fps se potácí okolo 30-50. Škoda že už si nemůžu dovolit zapnout vyhlazování... vypadá to strašně zubatě


Jak se ti tu grafarnu povedlo takhle pretocit? To mas referencni chladic? A jaky mas teploty?

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 20:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13
Příspěvky: 64
Používám RivaTuner, chladič mám referenční, ale mám dobře větranou case. Teploty mám v zátěži kolem 75stupňů, ale je pravda že mám větrák stále na 75procent.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 13:41 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
moje grafika z podpisu to jakz takz dava na High detaily 1680*1050 0xAA, 8xAF. jenom kdyz uz je tam fakt hodne vybuchu nebo efektu tak to klesa pod nehratelnou uroven

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 14:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 04, 2007 20:13
Příspěvky: 64
Stáhni si novou verzi Rivatuneru dají se vní taktovat shadery. A ty máš opravdu vše na high?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 14:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
jj, ale samozrejme bez AA, to bere silene moc :)
kazdopadne na konci hry na ty letadlovy lodi uz to ta karta fakt nestihala. tam furt neco vybuchovalo a tak. tzn temer slideshow. ale mise v dzungli a interierech byly hratelny.

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 15:20 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Viděl jsem Crysis na 1024x768 vše medium, bez AA a hra vypadá i tak skvostně. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nové ovladače od ATI na Crysis
PříspěvekNapsal: čtv lis 22, 2007 09:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 05, 2007 08:20
Příspěvky: 44
Nové ovladače od ATI na Crysis. Najdete je tady: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=30533
Vecer to vyzkousim. sem zvedavy jestli se neco zlepsi.
Cerpal jsem tady:http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24980&r=top

_________________
Core 2 Duo E6300, CoolerMaster Hyper TX, MB GIGABYTE 965P-S3, Kingston HyperX LL 2048MB (kit 2x1GB) PC800, Sapphire X1950XT, LITE-ON SH-16A7S, WD3200KS, TT Tsunami Dream, Blue Storm II- 500W, Sound Blaster Live! 24-bit, Logitech MX 518, Genius Ergomedia 700, Samsung 205BW, Logitech X-530 5.1


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: HD3870
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Na sve HD3870 hraji Crysis v 1024x768 vse na HIGH bez vyhlazovani v prumeru 35FPS a vcera jsem ho taky konecne dohral. Jeste zkusim taktnout grafiku a zkusim nejaky to vyhlazovani :-D

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:18 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
To by mě taky mohlo jít ... mám podobnou sestavu akorat procesor AMD 5200+....ale grafiku a ramky stejny ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Codename píše:
To by mě taky mohlo jít ... mám podobnou sestavu akorat procesor AMD 5200+....ale grafiku a ramky stejny ;)


ono to pujde urcite, otazkou je ovsem jak? Me to slo taky na notebooku Athlon64 a 64MB grafice, ale 800x600 a vse LOW pri 5-8 FPS :-D

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:30 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Neboj nepočítaám s Very hight


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Codename píše:
Neboj nepočítaám s Very hight


s touto grafikou se na Very High taky dostanes, ale s FPS pujdes na 20 +/-

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 19:14 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
jj vždyť taky píšu... NEBOJ NEPOČÍTÁM S VERY HIGHT ;)

Ale CoD4 běží báječněěěě


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 10:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Codename píše:
jj vždyť taky píšu... NEBOJ NEPOČÍTÁM S VERY HIGHT ;)

Ale CoD4 běží báječněěěě


Vcera jsem si zase chvili hral s biosem a po nahrani biosu s referencnimy takty 860/1200 jsem mel horsi vysledky v 3DMarku06 nez na puvodnim biosu s takty 777/1126. O hrach ani nemluvim vysledek 00 nic. S Hotfixem v Crysis na zakladnim taktu v 1024x768 HIGH DX9 prumer 50FPS v benchmarku GPU. Na VERY HIGH to spadlo na 27FPS. Docela mazec. A co se tyce CoD4 tak tam mam vse na max v 1024x768 a prumer 85FPS (FRPAS).

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 11:03 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
v COD 4 máš pěkný vysledk 80FPS :) by mě zajimalo na 1280x1024 kolik bude mit FPS :) stým biosem ty sis flashnul bios ? pry to není zrovna nejlepší :stop: kvůli par FPS

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 11:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Cliff píše:
v COD 4 máš pěkný vysledk 80FPS :) by mě zajimalo na 1280x1024 kolik bude mit FPS :) stým biosem ty sis flashnul bios ? pry to není zrovna nejlepší :stop: kvůli par FPS


no zase takovy rozdil tam nebude, ale o par FPS to urcite klesne. Bios jsem jen zkousel k vuli odemceni vyssich taktu, ale uz tam mam zase ten puvodni. Hlavne k vuli chladici se to kousalo, takze by se to dalo az bude lepsi chlazeni.

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 11:38 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
no zase takovy rozdil tam nebude, ale o par FPS to urcite klesne. Bios jsem jen zkousel k vuli odemceni vyssich taktu, ale uz tam mam zase ten puvodni. Hlavne k vuli chladici se to kousalo, takze by se to dalo az bude lepsi chlazeni.


jaký chladič kupuješ S1 ?

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 11:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Cliff píše:
Citace:
no zase takovy rozdil tam nebude, ale o par FPS to urcite klesne. Bios jsem jen zkousel k vuli odemceni vyssich taktu, ale uz tam mam zase ten puvodni. Hlavne k vuli chladici se to kousalo, takze by se to dalo az bude lepsi chlazeni.


jaký chladič kupuješ S1 ?


tak to jeste prave nevim, no S1 nevypada spatne, ale ty rozmery jsou docela fuj. Jeste sleduju testy tak uvidim.

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 12:22 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
ale ty rozmery jsou docela fuj.


jak fuj ? :D je velky nebo co ? :D

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 06, 2007 13:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 03, 2007 14:25
Příspěvky: 42
Cliff píše:
Citace:
ale ty rozmery jsou docela fuj.


jak fuj ? :D je velky nebo co ? :D


Si ho jeste nevidel? zabira moc mista.

_________________
Intel Core 2 Duo E6750 (2,66GHz @ 3.5Ghz, 1333MHz, 1,5V) | AC Freezer 7 Pro | Gigabyte X38-DS5 | (KIT 2x1GB+2x2GB) DDR2 800+ EE A-DATA | Western Digital 500GB SATA II NCQ 16MB cache + Western Digital 640GB SATA II NCQ 16MB cache | VGA: 2x Gigabyte ATI HD4850 512MB CF | Zdroj: Corsair HX520W | Case: CoolerMaster CM-690


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 114 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group