Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 00:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: LINUX???
PříspěvekNapsal: stř zář 26, 2007 17:51 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Koukám po novím OS a uvažuju že si dám WINDOWS XP a LINUX.
A hrozně se mi líbí tenhle: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
Nevíte co je to za verzi? Díky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: LINUX???
PříspěvekNapsal: stř zář 26, 2007 19:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 10, 2007 19:40
Příspěvky: 13
Ubuntu.
Pokud bys nechtel jednoduche graficke rozhrani a chtel by sis se vzhledem vic vyhrat tak si stahni Kubuntu.

http://www.ubuntu.cz/

_________________
http://www.qip-info.tk
Web věnovaný vynikajícímu alternativnímu ICQ klientovi.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 26, 2007 19:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Hezkýý asi bych přemejšlel až budu mít zas svýho kompa o Dual-boot a při nejlepším i Triple-boot, teda pokuď by to šlo. Vyděl jsem někde na netu takovej prográmek kterej to dokázal, když tam mělo skočit voknu načítán systému zeptalo se to v nádherným grafickým provedení jakej se má spustit. Skusil bych tenhle Linux-WinXP-MAC OS X a potom se podle kvality zpracování rozhodl jestli WinXP-Lino nebo WinXP-MAC

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 26, 2007 20:00 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 10, 2007 19:40
Příspěvky: 13
Muzes mit Multiboot.
Operacnich systemu muzes mit v PC kolik chces.

Myslis zavadec GRUB?
na wiki.ubuntu.cz si muzes najit navod jak upravit chovani a zmenit pozadi.

_________________
http://www.qip-info.tk
Web věnovaný vynikajícímu alternativnímu ICQ klientovi.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 27, 2007 14:17 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Chtěl bych přímo ten typ LINUXU jak je v mím prvním příspěvku.
A je tam video.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 27, 2007 17:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 10, 2007 19:40
Příspěvky: 13
To je Ubuntu.
Kubuntu je prakticky to same jen s jinym Window Managerem.
V Ubuntu je GNOME (jednodussi) a v Kubuntu KDE (vic moznosti nastaveni).

_________________
http://www.qip-info.tk
Web věnovaný vynikajícímu alternativnímu ICQ klientovi.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 28, 2007 07:33 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Tak super díky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 06, 2007 22:03 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 17, 2006 14:21
Příspěvky: 133
Bydliště: Mostkovice
Xeelee píše:
Muzes mit Multiboot.
Operacnich systemu muzes mit v PC kolik chces.


mozna blbej dotaz, ale není nějak omezený počet partitions na disk???

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 06, 2007 23:41 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Ctyri primarni oddily, pak jenom extended.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 09:28 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
;) Pokud netetujete tak Linux je spise OS pro servery
Sou stabilnější než pri Win a hlsvně zadarmo

Funguje funkce ShipIn kde napise adresu a oni vam poslou zdarma CD
:lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 11:14 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
To bylo driv, dnes uz ma linux misto i na osobnich pc v podobe nekolika distribuci.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 11:55 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Kde objednám to KUBUNTU zadarmo? Jak ste psali že pošlou CDčko?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 12:00 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
http://www.kubuntu.cz/shipit - zaslani cd
http://ubuntu.supp.name/releases/kubuntu/feisty/ - stazeni

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 15:58 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Tak az to budu mit tak bych to pak chtel nejak nainstalovat.
Abych mněl na PC XPčka a ten LINUX to jde že.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 16:03 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Ty instalatory tohle zvladnou, nainstalujes na jednu partition xp a na dalsi pak ubuntu nebo co ty bylo a nainstaluje se ti tam nejaky boot manager ktery se nakonfiguruje automaticky.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 16:09 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Super díky objednal jsem 2CD normál a 64bit. To 64bit nechápu co to znamená?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 16:16 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
podle toho, jaky mas procesor, 32bit system pobezi na 32bit i 64bit procesoru. Ale 64bit system jenom na 64bit procesoru.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 16:22 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
INTEL QX6700,E4400 a E6750.
Myslím že mají všichni 64bit nebo se mýlím?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 18:35 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
jo je to 64bit. Jen takovy bonbonek, procital jsem si v praci PG Magazine, kde se zrovna snazili priblizit linux vic lidem. A psali tam, ze az Vas Linux omrzi, tak jednoduse odstranite partition s tim linuxem a je hotovo. Grub, ze je lepsi si tam nechat. Zapomneli varovat, ze kdyz nekdo smaze partition s tim linuxem, tak se taky odporouci boot konfigurace samotneho Grubu, coz ma za nasledek to, ze Grub se po restartu sice pusti, ale nevi co ma delat. Reseni je pak nabootovac instalacni CD win XP a konzoli pro opravu (nebo tak nejak se to jmenuje) a obnovit MBR (fixmbr). Kdyby te to pak omrzelo, tak na tohle nezapomen.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 20:05 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Chtěl bych se zeptat.
Bude ten linux česky co pošlou nebo anglicky?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group