Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 14:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 20:46 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Oboje :-) Ty distribuce byvaji multijazycne.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 17, 2007 21:00 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Aha diky ;)

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 14:38 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
To ti pak řeknu až přijde. Ale mněl by být český.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 16:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Už jsem si taky objednal :P

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 17:57 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Tak pak to nějak nainstalujem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 18, 2007 18:28 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Jestli se mi do toho bude chtít ;)

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 19:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Píšou tam sice zcela zdarma, ale stejne se radši zeptám. Platí se poštovný??

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 19:57 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Ne.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 20:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak to je jistý už si je du objednat :D :D

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 02, 2007 12:44 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
patap píše:
Chtěl bych se zeptat.
Bude ten linux česky co pošlou nebo anglicky?

Obsahuje desítky jazyků, na prvním okně průvodce instalací klikni na řádek Čeština a zbytek bude už jen česky.

_________________
Zdenek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 13:42 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Mám to.
Je to zadara. Akorát nevim jak to nainstalovat. :oops:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 14:20 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Už ti to přišlo?
Jinak s instalací koukni na pctuning.cz

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 16:34 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Jo dneska. Já už sháněl jinde. A dneska kuk a je to tady. Docela jim to trvalo.
Přišlo to z Belgie.

EDIT:Nechceš mi sem dát zrovna odkaz? Nechce se mi to hledat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 16:44 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
A o cem se to tady bavime Ubuntu? Nabootuj CD nebo DVD a v grafickem prostredi je pak vlevo nahore rozbalovaci menu (neco jako start ve windows), tam myslim pod systemem je instalace.

http://wiki.ubuntu.cz/Instalace

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 16:48 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
nn o kubuntu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 16:53 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
to je z tohohle pohledu to same (Kubuntu pouziva KDE misto Gnome, coz vam muze ted byt uplne jedno, instalace je stejna)

EDIT: aha, v KDE je to menu jinak usporadane. Takze:
http://wiki.ubuntu.cz/Instalace/Kubuntu

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 17:27 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Mě by měli přijít oba dva.Budu potom kutit na PC2 co mám v podpisu.Chtěl bych tam mít Linux i WinXP.Snad mi ten návod na PCT pomůže.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 20:10 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Tak už to mám naninstalovaný. Je to fakt super. Kdyby byli hry na LINUX tak XPčka atd. Od MICROSOFTU nepoužívám. Akorát nevím co je že mi nejde čeština ale nějak mně to netrápí.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 20:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
overclocker123 píše:
Kdyby byli hry na LINUX tak XPčka atd.

http://wiki.ubuntu.cz/Hry


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 14:49 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
OC123: Koukni na toto: http://www.linuxsoft.cz/sw_detail.php?id_item=144

Jinak dneska mi to už taky přišlo.Jak se tak koukám na Kubuntu je třeba 384mb ram kdežto já mám v PC2 pouze 256mb.Ale nebyl bych to já abych to neskusil :D

Edit: http://pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=25&Itemid=42

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group