Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 22, 2019 03:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaké chazení pro AMD Athlon X2 Socket AM2
PříspěvekNapsal: ned zář 30, 2007 17:00 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 12:29
Příspěvky: 73
Zdravím chci se zeptat jaké chlazení pro AMD Athlon 64 X2 4200+ EE (socket AM2) BOX ADO4200CUBOX (box chaldíč je Loser)

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 DualCore 4200+
DDR2:2 gbMB.A-DATA 800MHZ
MB:Gigabyte GA-m615me-s2
Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB, PCI-E
HDD: Maxtor DiamondMax 250Gb / 7200ot.min
Apevia zdroj 400W, 4X fan

NB: ASUS M51VA-AS043C
Intel Core 2 Duo
frekvence procesoru [MHz]: 2400
Displej/Grafika:* Typ displeje: WXGA+
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
* Velikost grafické paměti [MB]: 512
* Velikost pevného disku [GB]: 320
Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 4096
* Frekvence paměti [MHz]: 800


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 03, 2007 22:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon zář 17, 2007 14:53
Příspěvky: 41
Bydliště: Orlová - Ostrava
nepises vubec jakou cenovou kategorii si predstavujes..

mel by stacit tento
Arctic-Cooling Freezer 64 Pro PWM ... 400,-

pokud ale nemas do kapsy hluboko, tak klidne tento.. chybu si myslim neudelas.. ale je mirne vetsi, tak si zkontroluj at se ti vleze do skrine:)
Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B ... 1000,-

_________________
NB: Acer Aspire 5101ANWLMi;
PC: Intel Pentium Dual-Core 2160@3GHz(mult9-1.35V){max 3.40G stabilne(1.5V)}, Scythe Ninja Plus, A-DATA EE 2x1GB DDR2 CL4 800MHz, GigaByte P35-DS3, PowerColor X1950PRO 256MB, Enermax Liberty 400W, SBAudigy 2, Seagate Barracuda SATA 200GB
----
VŠB - FEI[2] / Mobilní technologie


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 04, 2007 05:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
souhlasim s R4donem, jestli budes chtit taktovat tak kup ten scythe, pokud pudes do vyssich taktu, pokud ne uplne ti staci ten AC

_________________
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 05, 2007 15:30 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
jj, dobrý výběr...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 05, 2007 18:37 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Do skříne se ti nevejde ber toho FREEZRA.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 18:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 31, 2007 13:46
Příspěvky: 6
Bydliště: Letovice
panove potrenuju radu pls jaky chladič na AMDX2 5000+ , ten boxovany se mi zda ponekud podceneny :-( jinak case mam Thermaltake VB1000 Soprano
diky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 16, 2007 18:55 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
No a v jaké ceně?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 09:31 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 15, 2007 15:37
Příspěvky: 87
Pokud by šlo o cenu, tak buď AC Freezer 64 Pro, nebo za stejně malé peníze CoolerMaster Hyper TX!
Když nebudou brzdou penízky, tak máš na výběr hodně kvalitních chladičů...Scythe...Zalman...Thermaltake..Noctua atd. Jen si vybrat :)

_________________
# Akasa Zen Black # Gigabyte GA-965P-DS4 rev.3.3 # Core 2 Duo E6420 2.13GHz@3.4Ghz # Scythe Mine Cooler # GEIL Ultra 4x1GB DDR2 854MHz # Asus 4830 # WDC 6400AAKS + 7500AAKS # LG H30N + Samsung S183A # Enermax Liberty 400W # Samsung 2032BW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 14:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 31, 2007 23:32
Příspěvky: 16
Kup ten freezer,ja som sním velmi spokojný.A za tú cenu...

_________________
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800 EE(2.5 @ 2.81Ghz) + Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 3 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;
Cooling:

Front Down- Papst 220 V
Front Up- SilenX XIXP6414 92 mm
Rear -SilenX XIXP7614 - 120x38 mm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 20:27 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Také jsem měl objednaný Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B a když přišel na prodejnu a když to topení vyndali z krabice bylo jasné, že mi do case nevleze, jako nouzi na prodejne měli Arctic-Cooling Freezer 64 Pro PWM a teď jsem velmi spokojen a hlavně je skoro zadarmo. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 01:38 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 22, 2008 01:22
Příspěvky: 5
Freezer je OK. Jinak zkuste čistě pro porovnání mrknout na testy 9 chladičů pro AM2 tady a tady.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group