Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 01:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Subwoofer ke kompu
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:46 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Potřebovyl bych vědět, jetstli se vyrábí SAMOTNEJ subwoofer ke kompu :evil: . Jak se prodávaj takový ty 5 plus 1, 2plus 1atd tak jen ten sabbáč ;) Dík

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:49 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Jasně že jo... použij google...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:52 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Ja bych rekl, ze samostatnej subwoofer k pc neexistuje (neprodava se), bude to nejaka profi audio technika a bude taky patricne draha...

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: njn
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
No...já bych se spokojil i s 2 plus 1, ale pořádnej woofer :evil: (ten zbytek může bejt klidně shit..)
Tak do 1500- 200je to podle mě reálný.. :D

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: njn
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 18:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Sory nák se to tu objevilo dvakát (ono samo :D ) tak to pls smažte

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Naposledy upravil Hozny dne ned říj 07, 2007 19:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:00 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
To ne... ale bude třeba užít receiver a podobné serepetičky, ve kterých se vůbec nevyznám... všechno popropojovat a hodit do funkční roviny je docela komplikované...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:02 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Ale hlavne je to vsechno moc drahy, jen ten receiver nebude stat min jak pet tisic a to bude nejakej nejlevnejsi. Proc nechces koupit rovnou komplet? A kolik do toho chces dat?

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: toto..
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:03 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Co třeba tohle to by mohlo pumpovat slušně za tu cenu... http://www.alza.cz/repro-genius-d69558.htm
nebo: http://www.alza.cz/repro-creative-i-tri ... d57985.htm

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:17 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
No tak pokud vybíráš mezi tímhle... tak jsme si nerozuměli...

To pak vyber to nejdražší v Tvém limitu a budeš spokojen s tím, jak to pumpuje :)

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:21 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Hlavne at je to dreveny a tezky! jinak se to bude klepak, rezonovat... Nejlip udelas, kdyz se podivaz napr. na czechcomputer a prectes si diskuzi ke konkretnim bednam.
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Reproduktory%5C2.1

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nn
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:21 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Já myslím že sme si rozuměli...já myslel, že ideální by bylo to koupit bez těch satelitů- jen subwoofer. ale to by asi vyšli dřáž než tohle...

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:40 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Subwoofer mají dobrý logitechy X-230.Sám je mám.
recenze
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=4487&Itemid=49

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 07, 2007 19:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Podle mě je nejlepší si ty repráky sám udělat. Vyrobíš si je přesně na svý ouška a co se tak říká, že nikdy kvalitní domácí kupovaný repráky nebudou lepší než pořádně udělaný. Jestli ti de opravdu jen o ten subáč tak si někde kup 310mm basovej reprák alespoň tak s 210W herního výkonu a udělej (kup) si z normálního výstupu frekvenční výhybku a máš to.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 12:58 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Powerstixx ULTRA 2.1

http://www.market-hall.cz/good.php?good ... A-Porsche-

:oops:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: heh
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:06 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Codename píše:


:? :? :? :D no mít prachy proč ne. :D .
Ne fakt víc než 1500,- nejsem ochoten dát :stop:

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Říkám udělej si ho. Za 1300,- seženeš dost slušnej basák tak cca 150-170W herního. Já mám 70W a randál to je slušnej. A ty frekvenční výhybky když seženej návod tak si uděláš za 20,- je to pár kondíků(většinou)

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:22 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
tak to by ale chtělo postavit i zesilovač, ne :?:

_________________
ASUS EEE PC 900A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Mno to je pravda komp to neutáhne ani náhodou. Ale třeba přes věž ta by s tim mít problém nemusela. Ale nějakej chcípáčem mikro-systém asi jo. Ale pokud by to bylo jen na subwoofer tak by nebyl ani moc složitej. :cool: spíš ty schémata najít to je horor.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:36 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
postavit mono zesilovač není příliš složitý ale já sem elektromechanik... pokud chceš kvalitní aspoň 100w k tomu reproduktoru co jsi popsal tak už to není nic levnýho navíc to chce osciloskop (aby ten zesilovač nekmital) a k tomu každý přístup nemá. Já bych v tomhle případě koupil repro 2.1

_________________
ASUS EEE PC 900A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A když si ten elektrotechnik nenašel by jsi nějaký schéma na stereo zesilovač?? Koukni tady do sekce Zesilovač něco tam hledám. Díky

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group