Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 17:58 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
btw: a jake výšky budeš mit ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: A co tohle..
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 18:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
1) A co tadyten reprák sice je levnej ale vypadá dobře: http://www.conrad.cz/basovy-reproduktor ... 0+dp77512/

2) A jak je to s těma kupavanejma subwooferama u kterej neni ten reprák vidět? (je uvnitř) To by se dalo taky udělat. :P

3)
Cliff píše:
btw: a jake výšky budeš mit ?


Mám na compu napojenou věž SONY MHC-RG 220- http://hitech-online.ru/bank/articles/MHC-RG220.jpg
Pro porovnání: Ty bedny sou vysoký 32cm. Vona má sice basy jako kráva ale dunící subwoofer pod stolem je prostě styl :evil:

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 19:43 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
ale dunící subwoofer pod stolem je prostě styl

proč pod stolem ? :oops:

ten reprak muže dobře vypadat ale to muže byt vše.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 06:51 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Taky sem to nikde neviděl BASÁK POD STOLEM ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 07:48 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Proc ne, ja ho mam taky pod stolem. Co vim, tak se subwoofer umistuje do rohu mistnosti, lidske ucho resp. mozek stejne nepozna, odkud hluboke tony jdou.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 08:42 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Mno suba mám jenom na domacim kinu a to mam vedle stolku na televizi jinak na PC mam 2x sloupový repro :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 14:14 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
renox píše:
Proc ne, ja ho mam taky pod stolem. Co vim, tak se subwoofer umistuje do rohu mistnosti, lidske ucho resp. mozek stejne nepozna, odkud hluboke tony jdou.


no já netvrdim, že pod stolem nemůže být jen se ptám ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 14:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Když je ta krabice hezky udělaná a reprák je vidět, je to hezká podívaná jak tam tak skáče a duní :D

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 16:55 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
lol a pak celá praha nespí :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 17:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
To už je ale vedlejší účinek

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 18:25 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 13:18
Příspěvky: 52
Já mám tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29680 a sub mám taky pod stolem. Jinam ho ani nemám kam dát. Leda, že bych si ho pověsil místo lustru. :)

_________________
Athlon 4850e + Ninja 2 pasivně, Gigabyte MA78G-DS3H (HD3200), 2x2GB DDR2 800, ViewSonic VX912, Seagate 200GB+320GB, Xonar DX, Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel.
Non-PC: Xbox 360, Panasonic FX07, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 18:56 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Logitech Z-5500je hodně chválená v hodě sestech vyhrála :!:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 13, 2007 20:19 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 13:18
Příspěvky: 52
No já bych 8k za repráky nedal, jenže jsem skládal PC taťkovi, ten si vybral Z-5500, jenže doma ho s nima moc nepochválili (prý moc velké...) no a tak jsem se obětoval a dostal je darem. :) Na hry a filmy je to optimální. I hudba v pohodě, i když fajnšmekři by dali přednost normálním stereo bednám bez subu. Na Z5500 je super, že mají hodně vstupů a díky tomu že mají dekodér tak stačí PC připojit koaxem a Xbox optikou a zvuk je úplně bez šumu a ještě mi zůstal volný stereo vstup třeba na MP3 přehrávač, suchátka a buď analog 5.1 nebo 3x stereo.

_________________
Athlon 4850e + Ninja 2 pasivně, Gigabyte MA78G-DS3H (HD3200), 2x2GB DDR2 800, ViewSonic VX912, Seagate 200GB+320GB, Xonar DX, Samsung SH-S203B, Logitech Trackman Wheel.
Non-PC: Xbox 360, Panasonic FX07, iAudio 5 2GB, Logitech Z-5500

Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Subwoofer ke kompu
PříspěvekNapsal: pon úno 23, 2009 19:36 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ahoj lidi chtěl bych se zeptat jestly by šlo kdybych pouštěl hudbu na notebooku přes zesilovač a poháněl by ten zesik repro z hifi a subwoofer..mam aktivní subwoofer a udělal sem si ozvučnici pro něj..hraje to docela dobře ale ten zdroj z toho aktivního subwooferu nestačí vše to neutáhne tak aby se my v notasu nespalila zvukovka kdybych to pohanel ete pres zesik..?diky za odpověd


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Subwoofer ke kompu
PříspěvekNapsal: pon zář 28, 2009 22:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
To Hozny -> Ak ti môžem odporučiť, rozhodne si ten subwofer urob.Avšak čo tu čítam, tak je tu nakecaných veľmi veľa zaujimavých vecí.
Cena 2000 CZ je velmi nízky fin. strop.
Ak by si ho len trocha posunul , môžeš dostať basy na lepšej úrovni. Totižto aj ja som si dakedy myslel ,že čím viac to bude búchať ,tým lepšie.Ak ta ale začne z toho pekne bolieť hlava, tak ti to bude viac vadiť ,ako vyhovovať.Staval som si doma repro ,nič exxtra , ale rozhodne lepšie, ako čo ponúkajú za tie peniaze v obchode.
V prvom rade sa vykašli na drevotriesku a zožeň si MDF (umelé drevo) ,aspon 22 mm hrubé.Je to lepšie ako celá drevotrieska lebo to má vyššiu hustotu.
Odporúčam to lepiť, stačí ked to na noc dáš lepiť a zatažíš niečím.Ráno to bude pevné ako sa patrí.Dovnútra by som dal nejaké výstuže z dreva, čím sa zvýši celková tuhosť bedne a nebude ti drnčať.
Ohladom výberu reproduktoru by som ti odporúčal siahnuť po nejakom , o ktorom sa dajú zohnať jeho presne parametre (VAS,Fs,......) . Je ich asi 10-15 ,fakt neviem kolko presne.Pomocou týchto parametrov dokážeš vypočítať veľkosť bedne, a hlavne rozmerové parametre bassreflexu.(Je na to program).
Bassreflex si totižto nikdy nedávaj kam chceš,kolko chceš a aký veľký chceš.Ak by si ich dal 4 len tak,ako si plánoval, vôbec to nemusí nakoniec búchať,bude to iba drnčať alebo niečo tomu podobné.Tu platia isté zásady.
Výhybka sa dá spraviť lacno , na tvoje účely netreba ničč exxtra.
A zosilovač - dá sa spraviť home-made ,nemám stým ale žiadnu skúsenosť.
Reciveri poskytujú takéto niečo,ale to asi nie je nič pre teba, kedže nechceš dávať toľko penazí.
Nechám na tebe,ako posúdiš moje rady,avšak ja to mám od človeka,ktorý do audia dáva veľké peniaze ,veľa času, a na vlastné uši som počul,čo je to troxa lepší zvuk.
V každom prípade si myslím že radšej daj o tisícku naviac a bude to aspon mať základný bas, ako dať 2000 za niečo, čo sa len "tvári " ako sub,ale absolútne to tak nehrá.

Cus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Subwoofer ke kompu
PříspěvekNapsal: pát lis 05, 2010 13:41 
cau mohl by mi nekdo prosim vas poslat schema na frekvencni vyhybku na email /barricade12@seznam.cz/dekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Subwoofer ke kompu
PříspěvekNapsal: ned lis 07, 2010 12:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A jakou výhybku bys chtěl schéma? Každej reprák/reprobox potřebuje speciální výhybku navrženou na jeho parametry. Pokud nechceš nějakou extra kvalitu aby byly výstupy přesně sfázovaný atd tak stačí pro dvoupásmovou jen udělat low a high pass filtr, pro tří pásmo tam ještě nacpeš band pass.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Subwoofer ke kompu
PříspěvekNapsal: čtv pro 30, 2010 12:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 26, 2010 09:46
Příspěvky: 5
taky jsem musel kupovat, pokazil se mi od logitechu.

_________________
Často využívám servis Acer protože, se můj notebook celkem často porouchává, servis asus mi zase opraví monitor.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group