Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 23:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jj
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:44 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
To Sedlo: Mno postavil bych si to moc rád ale ten zesilovač je problém. Kdybych ho měl tak bych si pak koupil třeba Bassovou tubu do natuněnejch autáků.

:evil: To P-Tech: Asi to dopadne na 2 plus 1 asi toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236 :P

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 19:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Sry Honzy mi to nedošlo. Já jak mám věž do který se daj dát témeř jakýkoliv repráry (mimo extrémně výkonných) a přes ní mi hraje i komp.... no prostě sem vedle :lool:

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ?
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 20:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
No já bych si možná koupil i zesilovač ale otázky zní:

1) Bude tak ůžasně dunět jako z obchodu?
2) nebude to fungovat jako normální reprák? (ne jako subwoofer)
3) Kde seženu ten reprák (jen to ,,kolo"), a bassreflexní trubky?

Podmínky:

Nehodlám za to dát víc než 2 000,- (bez zesíku)

Díky

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 20:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
1) mělo by to dunět i víc.
2) pokud uděláš pořádný výhybky tak tam pudou jen nízký frekvence, a i tak ten reprák nedokáže zahrát vyší frekvence, je na to moc velkej. Proto taky výškový repráky bejvaj malinkatý.
3) http://www.reproduktory.info/basove_reproduktory.html tady jich je pár nebo http://audio-a-video.conrad.cz/audio+c2 ... ove+c2384/ tady nakupuji rád, maj tam celku dorý výběr a nijak vysoké ceny.
Jenom dbej na independenci musíš mís stejný hodnoty na repráku i na zesilovači. Ty nejpoužívanější jsou 4 a 8 ohmový.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: !
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 20:55 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Kdyš bych se do toho pustil tak bych to udělal takhle:

Obrázek

(nevim kde sehnat ty trubice) :D

A ten reprák bych dal i z druhý strany... ;)

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 21:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Stačí když bude jeden a pořádnej nízký tóny se rozlíhaj. Chtělo by to ještě zjistit jakej má mít ta bedna rozměry kvůli rezonování. Ale takhle by to šlo. S tou krabicí to bude težší, nejsnažší by bylo jí vyrobit, pokud máš nějakého známého určitě to pro tebe rád udělá.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jj
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 21:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
No tu krabici bych si klidně udělal sám....nák nemám co dělat. Sice mi to bude trvat 10x víc času než odborníkovi a výsledek bude 3x horší ale bude to zábava ne? :D a ideální velikost tak 35x35x40 cm :?

Ještě potřebuju vědět jakej matroš se na to nejvíc hodí... Já bych řek že náká normální dřevotříska a potáhnout to takovim tim černym kobercem :D

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 12, 2007 05:04 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
jj koberec to je vono :list:

A na co to budes vyvadet pres USB ????


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 12, 2007 11:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Sem s nim mluvil a pude to nejspíš z normálního vývodu na sluchátka a z nich do externího zesilovače. Z něj pak přes frekvenční výhybky do repráku.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jj
PříspěvekNapsal: pát říj 12, 2007 21:35 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Hozny píše:
No tu krabici bych si klidně udělal sám....nák nemám co dělat. Sice mi to bude trvat 10x víc času než odborníkovi a výsledek bude 3x horší ale bude to zábava ne? :D a ideální velikost tak 35x35x40 cm :?

Ještě potřebuju vědět jakej matroš se na to nejvíc hodí... Já bych řek že náká normální dřevotříska a potáhnout to takovim tim černym kobercem :D


ta krabice je nejlechčí na tom

vyber tlustčí dřevo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 12, 2007 21:38 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
No já bych si možná koupil i zesilovač ale otázky zní:

1) Bude tak ůžasně dunět jako z obchodu?
2) nebude to fungovat jako normální reprák? (ne jako subwoofer)
3) Kde seženu ten reprák (jen to ,,kolo"), a bassreflexní trubky?


v pokoji ti bude dunět i shit pokud nebydlíš v tělocvičně.

jo a hele čemu je ta 2 ??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2007 17:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
1)
Cliff píše:

jo a hele čemu je ta 2 ??


No aby to fungovalo jako subwoofer no :P




2) Jo a myslíte že by to šlo vyřešit takhle levně? :oops: http://www.conrad.cz/basovy-reproduktor-tt165+dp55658/


3) a jestli to dobře chápu funguje to takhle:


Obrázek

A vo tom zesíku sou ještě náký kondíky nebo to rovnou ,,naostro" de z frekvenční výhybky přímo do repráku? :oops:


4) Promině mi moje blbý dotazy (nerozumim tomu) :D

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2007 18:27 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
No aby to fungovalo jako subwoofer no


ale co ? :-o

Citace:
A vo tom zesíku sou ještě náký kondíky nebo to rovnou ,,naostro" de z frekvenční výhybky přímo do repráku?



myslíš potenciomerty ne ? kondenzátor je polovodič, který v sobě naschromaždi el. náboj
potenciometr je plynule proměnný rezistor (jednoduše to čim nastavuješ hlasitost atd.)
frekvenční vyhybky ? co snima ?


Naposledy upravil Cliff dne sob říj 13, 2007 18:32, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2007 18:29 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
btw: pokud se nemýlim tak pokud budeš mi čístě basák tak žadnou vyhybku nepotřebuješ ;) vyhybky se použivají pokud stavíš repráky (středy, výšky, basy).

aha subwoofer :roll: nic vpořádku :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2007 18:55 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
Cliff píše:
myslíš potenciomerty ne ? kondenzátor je polovodič, který v sobě naschromaždi el. náboj
potenciometr je plynule proměnný rezistor (jednoduše to čim nastavuješ hlasitost atd.)


Sory řek sem to obrazne... Jo a k čemu potenciometry když hlasitost řídím na zesíku?

Cliff píše:
frekvenční vyhybky ? co snima ?


No frekvenční výhybka pustí ,,dál" jenom hluboké tóny (frekvenční výhybka na subwoofer) Tady to je popsaný: http://www.conrad.cz/vyhybka-subwoofer- ... z+dp76017/
Ale nemusí se kupovat, dá se celkem jednoduše vyrobit :)


Jo a ještě jednou se ptám jetli je možné použít takhle levnej reprák http://www.conrad.cz/basovy-reproduktor-tt165+dp55658/

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 08:23 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Citace:
Sory řek sem to obrazne... Jo a k čemu potenciometry když hlasitost řídím na zesíku?


já jsem pisnul potenciometry pač ses ptal ano na zesilovači budeš mit potenciometry.


Citace:
Ale nemusí se kupovat, dá se celkem jednoduše vyrobit


pokud na to máš tak ano ale neni to zas tak jednoduché pokud si nekoupíš stavebnici.

Citace:
Jo a ještě jednou se ptám jetli je možné použít takhle levnej reprák http://www.conrad.cz/basovy-reproduktor-tt165+dp55658/


mužeš použit jakykoliv.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: heh
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 15:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 29, 2007 18:18
Příspěvky: 285
Bydliště: Praha
s tim reprakem sem to myslel tak jestli vůbec bude takovej levnej reprák fungovat :D :D

_________________
MB: Asus P5N-E SLI, VGA: Radeon x1950pro 256MB, CPU: Intel Core2Quad Q9505 2,83 @ 3,3GHz + AC Freezer 7, PS: Fortron BlueStorm II 500W, RAM: 2x 1GB (2GB) A-data Viesta extreme edition 800mhz, HDD: 120GB a 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 15:36 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Fungovat určitě bude, ale jaká bude kvalita basů...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 17:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Za basáky je dobré si připlatit. Pokud to chceš trochu osolit tak budou muset mít taky nějakej výkon. Dnes lituji že sem si koupil do svých repráku basáky "jen" za 600,- jeden.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 14, 2007 17:57 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Sedlo píše:
Za basáky je dobré si připlatit. Pokud to chceš trochu osolit tak budou muset mít taky nějakej výkon. Dnes lituji že sem si koupil do svých repráku basáky "jen" za 600,- jeden.


tám zaleži na zesilovači


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group