Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř čer 20, 2018 04:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ovladač zvukové karty Intel 82801DB ICH4 - AC'97
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 10:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
Ahoj, prosím poraďte mi kde stáhnout ovladač k této zvukovce...

Zvuková karta: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]

Mám stáhnutej Everest, kde po kliknutí na zvukovku můžu navštívit www výrobce či stáhnout ovladač, jenže na stránkách výrobce jsem tenhle produkt jaksi nenašla.

Nejsem v tomhle moc zběhlá:(

Díky za rady!!!

Amarilli


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 11:47 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Tak nam jeste napis jaky mas operacni system (Windows XP Profesional, Home, Vista....) a typ zakladni desky

Obrázek

Obrázek

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 12:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
Operační systém: Windows XP Home Edition

Název základní desky: MSI MS-6507 (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DIMM, Audio)

Zpráva Award BIOSu: W7120IMS V1.0 011905 09:31:04


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 15:48 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Zkus tyhle:
http://www.mlp.cz/space/Reno/ddworld/AC97_98SE_ME_2000_XP.exe

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
děkuju, ale prosimtě, mně to vůbec nejde spustit:( nemam winzip.. no prostě nevim co s tim:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:11 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
winzip? neni to nahodou samorozbalovaci archiv? :)

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:12 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
prostě mi to nejde:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
zkus winrar, ten umi vsechno, stejne jako winzip

http://www.rar.cz/files/wrar371cz.exe

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
to bych ho musela mít:(
na stahuj.cz je pouze jako shareware, neexistuje ňákej jinej program freeware, co by uměl totéž?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
už jsem si všimla odkazu;)dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
stahni si ten odkaz co jsem ti poslal, nainstaluj a pak to zkus, neboj sice je to shareware ale je to free ;)

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
jakto, že je to free?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
stahni a uvidis

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
hmm a teď jak se to používá:) ......


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:27 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
az budes mit nejaky archiv, kliknes na nem pravym tlacitkem od mysi a mela by ti vyjet nabidka kde bude rozbalit, nebo zabalit vsak uvidis :)

ale nevim na co ti to bude, kdyz sis stahla ty ovladace jak ti poradil renox, staci to otevrit a melo by se to samo nainstalovat

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 21:27 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
To je samorozbalovaci archiv (neni potreba zadny dalsi program), takze na AC97_98SE_ME_2000_XP.exe staci dvojklik a do te cesty napsat treba c:\ovladace_na_zvuk a kliknout Unzip. Pak na disku C otevri adresar "ovladace_na_zvuk" a "wdmdrv" a spust setup.exe. Dal uz podle instrukci na obrazovce.

Obrázek

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 22:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
šla jsem podle informací instalace, restartovala komp a zvuk nikde.. Někde dělám chybu.. máte se mnou fakt trpělivost:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 22:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát říj 19, 2007 10:38
Příspěvky: 10
WOW chlapi, jste borci už ten blbej zvuk JDE:)))))))))


DÍK Pík pusu:))


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 23:02 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
Tak to mame kliku, trefovat spravny ovladac ac97 je pro me vzdycky horor.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 20, 2007 07:14 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
U noťasu existujou i takové perličky, jako že je zvuk vypnut tlačítkem :-)

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group