Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon říj 22, 2018 10:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ovládáni ve FIFA 2000
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2007 17:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 17, 2007 16:57
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha 13
Vim že už je to hodně stará hra, ale mě baví tak sem si řek proč si ji nazahrát když mám CD. Asi před měsícem sem ji naistaloval a šla bez problému. Pak sem ji odinstaloval, ptž sem si sehnal jiné hry co mě dokázali pořádně zabavit. Nedávno sem znova našel cd s fifou a řek sem si že bych ji mohl znova naistalovat. Intalace proběhne bez problému až na jednu věc která mě krká. Jakmile se naistaluje tak se objeví varovné okno 3D Setup s nápisem Error! Couldn´t not get Name registry value. Pak to cracknu a spustím hru. Jakmile chci hrát tak nemůžu ovládat hráče, ani nemůžu dát pausu nic. Klávesnice mi přestane reagovat. Musim fifu ukončit přes Správce úloh jinak se s tim nic neděje. Poraďte pls.

_________________
Extrémně
Mastná
Ofina
:D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 10, 2007 17:21 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 17, 2007 16:57
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha 13
Jak tak koukám tak nikdo neví :-o

_________________
Extrémně
Mastná
Ofina
:D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned lis 18, 2007 23:15 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 17, 2007 16:57
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha 13
Tak aspoň napište že nevíte nebo že sem v pr*eli......ať si můžu něco přečíst ;)

_________________
Extrémně
Mastná
Ofina
:D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 07:02 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
FIFU 2000 jsem hral tak před 4 lety takže sry neporadim :D

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 15:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Píše to že nemohl získat hodnoty z registrů. Skus hru odinstalovat vlést do registrů Spustit-> regedit kdyz tam budes dej HKEY_LOCAL_MASCHINE a tam si pak ve výčtu najdi složku která se menuje stejně jako ta hra. Takže pro tebe to bude něco jako EA Games FIFA 2000 a tu celou smaž. Pak hru znova nainstaluj a skus to znova. Ale pokud smažeš něco špatnýho může to vést až ke zkolabování systému, tak bacha.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 19, 2007 15:28 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Hlavně tady není namístě psát, že crackuješ hry. To zavání wárezem a ten sem nepatří !!!

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 20, 2007 19:21 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 17, 2007 16:57
Příspěvky: 67
Bydliště: Praha 13
Athlon64 píše:
Hlavně tady není namístě psát, že crackuješ hry. To zavání wárezem a ten sem nepatří !!!


no tak sem se zeptal no :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group