Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 10, 2018 15:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: namapovani portu na Mikrotik RB112
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2007 18:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 07, 2007 14:55
Příspěvky: 11
Bydliště: Zabřeh
Potreboval bych vedet jak namapovat port pro utorrent, uz jsem nasel kde se to nastavuje ale nechce me to fungovat, moc se v tom nevyznam tak jsem zkousel ruzne kombinace (co do ktere kolonky napsat) ale porad bez uspechu.
jeste jsem se nekde docetl ze staci v routeru povolit UPnP a uTorrent si namapuje port sam ale to me taky neslo. :?

TADY je par obrazku..

_________________
Athlon X2 4600+@2,4 GHz, AC Alpine 64, Asus M2R32-MVP, ATI Radeon HD3870 512Mb, 2x1Gb DDR2 800
800Mh GEIL, WD Raptor 36GB + WD Raptor 74GB =RAID0, Samsung 250GB 7200ot, case: CM Ellite 331+Fortron Blue strom 500W, 2x120mm fan


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2007 22:15 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
tady je trocha teorie a priklad:
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2007100051

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 28, 2007 09:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 07, 2007 14:55
Příspěvky: 11
Bydliště: Zabřeh
takovy podobny navody jsem cetl treba: http://www.utorrent.cz/help/nat.php
ale ja nevim jak to nastavit prave v tom Mikrotiku, treba nevim co za IP vyplnit do: Source Adrress a Destination Address, navic je tam 5 zalozek a je tam toho nejak vic nez maji v onech navodech

_________________
Athlon X2 4600+@2,4 GHz, AC Alpine 64, Asus M2R32-MVP, ATI Radeon HD3870 512Mb, 2x1Gb DDR2 800
800Mh GEIL, WD Raptor 36GB + WD Raptor 74GB =RAID0, Samsung 250GB 7200ot, case: CM Ellite 331+Fortron Blue strom 500W, 2x120mm fan


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: namapovani portu na Mikrotik RB112
PříspěvekNapsal: pát pro 12, 2008 00:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
add action=dst-nat chain=dstnat comment="" disabled=no dst-port=20800 \
in-interface=ether1 protocol=udp to-addresses=192.168.2.100 to-ports=\
20800

Tady je priklad prihozy pozadavej na eth1 (WAN) na port 20800 predat na ip 192.168.2.100 na port 20800.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group