Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 05:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hellgate London
PříspěvekNapsal: pon lis 12, 2007 19:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Mam problem s Hellgate London. Když zapnu hru , tak cca po 10-20 vterinach se sekne cely PC..Zvuk se opakuje, a reseni je jen trvdy restart. Nevíte v čem je problém???

_________________
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 12, 2007 21:21 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Něco se Ti s největší pravděpodobností přehřívá... ověř to.

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 12, 2007 22:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Awast píše:
Něco se Ti s největší pravděpodobností přehřívá... ověř to.

Jak to mam zjistit? a tenhle problém mam jen u této hry

_________________
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 13, 2007 12:50 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Pak tedy reinstal hry a posléze veškerých souvisejících driverů...

Je to originál, že jo??

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 13, 2007 14:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Awast píše:
Pak tedy reinstal hry a posléze veškerých souvisejících driverů...

Je to originál, že jo??


Už asi vim čim to je když sem se dostal do nastaveni hry..tak bylo vše na MAX je mozny že to muj PC nezvlada ale ja už to nemuzu ovlivnit protože se kousne PC..Nejde nekde mimo nastavit ruzny ty blbinky jako detaily,rozliseni,anti alising nekde mimo hru???

_________________
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 13, 2007 20:41 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Mno... i kdybys to měl přehnaně nastavené, tak by se to sice kousalo, ale mělo by to aspoň najet...


Jestli má tahle hra nějakou nastavenítvornou samostatnou ikonku, to nevím...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 13, 2007 21:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Prave že nemá...

_________________
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 13, 2007 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Skus dát ve vlastnostech tý ikony na ploše zobrazit v rozlišení 640x480 a režimu 256 barev. Třeba to najede a ty to budeš moct přenastavit. I když do menu ve hře mi zatim najeli všechny věci i když to mělo asi 2 snímky za minutu.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group