Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 15:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: RESET BIOSU
PříspěvekNapsal: sob srp 21, 2010 22:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
vyndat na půl minutky baterku

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RESET BIOSU
PříspěvekNapsal: čtv zář 02, 2010 18:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
ada777 píše:
ÄHoj......

takže abych uděla rest biosu .. musím vyndat baterku ? ..... není nějaký tlačítko ?


Je "tlačítko" ale jednoduší je říct vyndej baterku kterou pozná každej než popisovat sáhodlouze kde je ten čudlík.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RESET BIOSU
PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 16:36 
Mám podobný problém :?

Koupila jsem si od kámošky NB acer a chtěla jsem reinstalovat windows,jenže...bios chce po mě heslo a já ho samo že nevím a ani ona,protože je větší lama,než já a navíc ho měla taky od ruky,takže jsem ho chtěla vyresetovat.Četla jsem,že vyndání baterie biosu na pár minut pomůže,jenže mě to nepomohlo,tak jsem tu baterii znovu vypojila a radši nechala skoro 48 hodin a nevim jak je to možný,ale furt není vymazán :( nevim co dělat,mám Phoenixe a tam je univerzální heslo jen phoenix a to nebere :((( četla jsem i o nějakým jumperu,ale nevim co to je a ani jak to vypadá a snad to tam ani nemám :D pomůžete mi někdo? :cry:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group