Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 11:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: úte lis 20, 2007 23:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
koupil jsem si novy procesor Athlon 64 X2 5000+ EE black edition, musim rict ze ho slo lehce prehodit z 2600MHz na 3000MHz..

koukal jsem na teploty jak v everestu tak v speedfanu a jedno jadro mi ukazuje 24°C a druhe 7°C (v necinnosti), to asi nebude normalni ze? :D

myslite ze to muze byt teplovodivou pastou co je na procesoru? moc jsem uz toho na chladici nemel, moc se v tom nevyznam.. muzete mi nekdo poradit? :oops:

tyhle pasty jsem nasel v alfe

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 00:39 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Normální teploty to nejsou, ale hlavně, že nejsou moc vysoké. Kdyby ti chyběla pasta, tak se přehřívá a to by jsi poznal. ;)

Kolik ti ukazuje Everest při zátěži ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 21, 2007 01:39 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
no everest ukazuje u core1 44°C, u core2 33°C a CPU 60°C, chladic mam Arctic-Cooling Alpine 64

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 04, 2008 18:02 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
A jaky teploty vydrzi max? Vsichni si muzou rikat co chcou ale AMD Athlon XP Barton 2800+ je nejlepsi na taktovani vydrzi az 90 stupnu!
I po zvednuti vykonu o 0,4Ghz jel BOX chladic na min otaky! :)

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon úno 04, 2008 18:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak okolo 65 stupňů je obecná hranice procesorů pro dlouhodobé zatížení. jejich maximální pracovní teplota kdy se samy vypnou je cca 85-90 stupňů.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte úno 05, 2008 10:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
mno pokud spravne chapu... at koupis sebelepsi pastu..teploty se ti radikalne nesnizi..pocitej 2-3 stupne dolu:)..ale nvm jestli je to k veci, jaksi mi to nemysli :oops:

_________________
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 07, 2008 11:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
pasta nepomohla, je to porad stejne :D

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 07, 2008 11:59 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Sedlo píše:
Tak okolo 65 stupňů je obecná hranice procesorů pro dlouhodobé zatížení. jejich maximální pracovní teplota kdy se samy vypnou je cca 85-90 stupňů.
Mě běžel starý Intel 900 Mhz na 60°C normálně :) Někdy až 80..Pak sem si všiml po 2 měsících že se větrák zastavuje


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 07, 2008 14:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
:D Tak se pak nediv jinak já taky bežim na druhým kompu na Athlon XP při 2,1GHz na 73oC v zátěži

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 07, 2008 18:29 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
Problém je že já to měl bez zátěže :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: pát úno 15, 2008 19:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát úno 15, 2008 18:59
Příspěvky: 13
Prosim koupil jsem si novy PC dle vlastni sestavy a bral jsem procesor:
Kód:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Procesor 6400+ 3,21GHz

A nechal jsem si na nej dat chladic
Kód:
http://www.100mega.cz/product.jsp?artno=CPTI1002

A moc s tim chladičem nejsem spokojen, protože LCD displej na bedne mi při zátěži začína na 60 stupnu na CPU kricet.Tech 60 Stupnu 61 mozna mi to vyjede pri zatezi napr pri hrani
(Crysis apod.)
Programek Asus PC Probe mi zas na CPU pri zatezi ukazuje kolem 75 Stupnu a Everest u toho kdyz hraju a minimalizuju na nej tak se teploty hned shodi dolu :D hned po minimalizaci takze asi neukazuje co má.
Popřípadě udělám screenshoty z Asus PC Probe a pod.
Vetrak mi beha na maximum to jest 2700 Otacek hluk pomerne neprijemnej.
Dost me stve ze na takovy otacky to chladi tak spatne.
Ohledne tohohle jsem naprosto neznalej A PROTO: bych se rad zeptal jestli se mam pri tehle teplotach o ten procesor bát nebo ne?
Díky za případný rady.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: pát úno 15, 2008 19:27 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř pro 12, 2007 12:03
Příspěvky: 106
Bydliště: H A V Í Ř O V
U mě to v EVERESTu ukazuje na obou jádrech okolo 24°C a na CPU 25°C při plném zatížení takže chladič ( Arctic Cooling FREEZER64PRO ) to bude asi dobrý , jen kdyby tolik neřval .

_________________
AMD5000+BE@2800MHz , ASUS AM3 770 , A-DATA EE 2x1024 800 DDRII , 0,5TB Hitachi SATAII , HD3850 ,FORTRON 400W , CASE 455x200x430 , FREEZER 64PRO


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: ned dub 06, 2008 08:45 
renda4 tu teplotu jader a procesoru nejak nechápu já mám v everestu jadra kolem 16° a procesor kolem 37 °v podstatě mě to vychází jako součet teplot jader v klidu při 3300 Mhz a napětí 1,5 V v zátěži jde teplota procesoru k 65° chladim chladicem SCYTHE SCKC-1000 Kama Cross http://chlazeni.alza.cz/chladic-na-procesor-scythe-sckc-1000-kama-cross-d75934.htm prej i na 4 jádra pokud zvednu napětí tak se asi nechytá


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: pon bře 22, 2010 17:33 
Zdravim
v normalu na 2600ghz ma procak teplotu 45°C chlabic mam Arctic Cooling FREEZER64PRO, pri zezezi teplota vyleti na 70°C , zkousel sem takt na 2700ghz a teplota 80°C jeto nejake divoke nevim co s tim...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: pon bře 22, 2010 17:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Hm, to je docela dost, jaké otáčky má větrák při zátěži ? Kterou tam máš pastu ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 10:28 
no mam vetrak nastaveny porad na max otacky , pastu ani nevim jakou tam mam dnseka se chystam koupit novou a uvidime coto s tim udela no cele to vycistim a uvidime snad ty teploty spadnou..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 00:21 
Takze to prehrivani bylo zpusobeno pastou ktera na procesoru nebyla, a byla znacna vrstva prachu musel sem rozebrat chladic .. vcera jsem hral battlefield 2 bad company a asi po 4 hodinach hrani teplota CPU nejakych 105°C coz sem se zhozil:-D
2600ghz default
2800ghz 100% 58°C ,1% 38°C
2900ghz 100% 60°C ,1% 38°C
3000ghz 100% 62°C ,1% 39°C
3100ghz zatim padl po 10 min testovani nevim zkusim pokracovat dale...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Athlon 64 X2 5000+ EE BE teplota
PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 00:24 
zapomel jsem uvest ze napajeni procesoru je na 1.325V , kolik mam max nastavit napajeni?? nerad bych procesor usmazil


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group