Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 01:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nechce se mi ve windous přihlásit operační pamět 4GB.
PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2007 22:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte bře 06, 2007 07:43
Příspěvky: 9
Mám základní desku MSI socket 775 P6N Sli-fi n force 650i a původně jsem tam měl 2GB operační paměti a koupil jsem si další 2GB a v systému windous xp se mi ukáže jenom 3GB.A v biosu je ta pamět vidět,že je přihlášeno 4GB.Co mám udělat,abych měl v systému 4GB operační paměti. Značka té paměti je A - Data Vitesta 800Mhz.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 23, 2007 23:24 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
NIC 32-bitový XP a myslím že i 64-bitový nepodporujou víc jak +-3GB RAMek. Takže jediný co s tim můžeš udělat vzhledem k tomu že 64-bitový XP nejsou na českým trhu česky, nainstalovat Visty ta maj asi 8GB.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob lis 24, 2007 00:47 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 16, 2007 13:24
Příspěvky: 492
Bydliště: Praha
4 GB bude podporovat pouze 64bit OS, tj. 32bit Visty ti nepomuzou. A navic ty limity se u Vist lisi podle edice, jiny strop maji bussines, ultimate, home atd.

_________________
Pentium Dual Core 2,00 GHz | ARCTIC Freezer 7 PRO | 2x 2048 MB OCZ 1150 DDR2 | GAINWARD BLISS 8800GT Golden Sample | Seagate 160 GB SATA II + WD Caviar Black 500GB SATA II | DVD RAM ASUS DRW-1814BLT | GIGABYTE P35-DS3R | REPRO GENIUS Home Theater SW-5.1 | CoolerMaster Mystique 632 + Fortron 500W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 01, 2007 14:46 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob led 20, 2007 11:02
Příspěvky: 231
Bydliště: Beroun
Home Premium ma limit 16GB Bussines 32GB a Ultimate 256GB - tohle pochopitelne plati jen pro 64bitovou verzi

_________________
ASUS P5B-E, Core2Quad Q6600 @3,3Ghz - chladič Thermalright Ultra120 Extreme, HD2900XT, 4x1GB A-DATA 800MHz, 320GB SATA2 Seagate 7200.10, Stacker 831, Enermax Infiniti 720W, 24" LCD AL2423WVista 64bit
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nechce se mi ve windous přihlásit operační pamět 4GB.
PříspěvekNapsal: ned bře 01, 2009 01:41 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
HOY!mam taky P6N SLi V2-ma sice v papirech 8GB na ram,ae yde tam pry max 6-zbytek neprizna,ae facha.a s netem nemas problemy??mi to stahuye tag 20kb/s az 35kb/s a mam net za 8kilek(spusteni a prohlizeni nigdy nebyl takovey cvrkot yako ted)-neyde mi nalizt yag resit tu n-vidii po netu a v manualu to stoyi za prd...dik tulva@email.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group