Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř říj 18, 2017 12:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 19:56 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 07, 2008 15:00
Příspěvky: 26
Bydliště: Karviná
overclocker123 píše:
No ted už na nic pač v druhym kompu jedou 2x8800GTX od BFG.
A tenhle rozprodávám.


snad už poslední otázka - kde kua bereš prachy ? :D 2GTXka ,,,, jedno GT quad od intelu vodník od TT paměti corsair

_________________
Thermaltake M9
Gigabyte MA790X
AMD Athlon X2 4800+ 2.5Ghz
ATi Radeon Powercolor HD3870 PCS GDDR4 512MB
WD IDE harddisk 70GB
Sony SATA vypalovačka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 19:58 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 07, 2008 15:00
Příspěvky: 26
Bydliště: Karviná
FalconCZ píše:
overclocker123 píše:
No ted už na nic pač v druhym kompu jedou 2x8800GTX od BFG.
A tenhle rozprodávám.


snad už poslední otázka - kde kua bereš prachy ? :D 2GTXka ,,,, jedno GT quad od intelu vodník od TT paměti corsair a s tím si štastně hraješ COD2,,, tvoji sestavu prostě dneska podle mě na hry nevyužiješ,

_________________
Thermaltake M9
Gigabyte MA790X
AMD Athlon X2 4800+ 2.5Ghz
ATi Radeon Powercolor HD3870 PCS GDDR4 512MB
WD IDE harddisk 70GB
Sony SATA vypalovačka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 08:24 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Prachy ted už z brigád atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 14:25 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Kolik jich máš?! :-o To máš tolik času na brigády?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 14:38 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Ne jenom o víkendech. Ale ted už mně to nějak nevábí jako dřív. Ted jse pomaličku odpoutávám ze světa pařana a o5 přistupuji ke kolu a ke snowboardu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 18:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
overclocker123 píše:
No ted už na nic pač v druhym kompu jedou 2x8800GTX od BFG.
A tenhle rozprodávám.


to je jeste horsi nez mit ty 2x 8800GT

stacila by jedna X2 kdyz uz ale 2x 8800GT dela pri hrach to samy jak jedna :lool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 18:49 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Jenom dodám nemám rád procesory AMD a grafiky ATI.
A tak já žeru jenom INTEL a nVidia.
Tak proto jsem nekoupil X2. A zrovna jsem chtěl co vyleze z Phenomu a ono nic. Takže moje vztahy se k Intelu zlepšují.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 18:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
overclocker123 píše:
Jenom dodám nemám rád procesory AMD a grafiky ATI.
A tak já žeru jenom INTEL a nVidia.
Tak proto jsem nekoupil X2. A zrovna jsem chtěl co vyleze z Phenomu a ono nic. Takže moje vztahy se k Intelu zlepšují.



mno ja mam od intelu E8200 @ 4Ghz pri 1,3 V a 8800 GT od Asusu zlehka pretocenou a nemuzu si to vynachvalit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon úno 11, 2008 19:32 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
No tak vidíš. :ot:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 08:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 01, 2007 12:03
Příspěvky: 4
Měl bych dotaz.
Začal sem stavět ITX case z plexi. Musím propojit desku se zdrojem ? ( myslím kostru) díík za radu.jožka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 09:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tuším, že to nebude nutné.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 19:08 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
NA 100% nemusíš.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: čtv dub 10, 2008 23:26 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
overclocker123: ses jen rozmazlenej parchant, co umi hovno a vsechno mu platej rodice. nerikej mi, ze sis na brigade vydelal 50000+ a jeste k tomu na lesarne. z tvejch prispevku je videt, ze vo pocitacich vubec nic nevis a keci typu, slep si plexi case vterinakem me dostavej do vrtule. no nic, nekdo se umi narodit, nicmene za tvoji blbost bych ty prachy i ozelil


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pát dub 11, 2008 17:54 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 17, 2008 16:53
Příspěvky: 151
Bydliště: Hromádka Hlíny
Anonymous2 píše:
overclocker123: ses jen rozmazlenej parchant, co umi hovno a vsechno mu platej rodice. nerikej mi, ze sis na brigade vydelal 50000+ a jeste k tomu na lesarne. z tvejch prispevku je videt, ze vo pocitacich vubec nic nevis a keci typu, slep si plexi case vterinakem me dostavej do vrtule. no nic, nekdo se umi narodit, nicmene za tvoji blbost bych ty prachy i ozelil


:roll: :evil:
Pokud mu rodice platej ctvrtku z ceny(nebo vic) tak se to da krasne nasetrit....navíc kdyz to kupuje z ciziny! :stop: :ot: :x

_________________
AMD Athlon XP 2800+@2400 FSB400 x12.0 dříve: FSB333 x12.5
Ati Radeon 9550 XT 405/250@444/279 bude: Sapphire Rad X1650PRO 512MB, DDR2 128bit 500/800....NEBUDE! NAKASLAT! Kopím rovnou novej comp! :) :evil:

CHRO!!!!
Poté co jsem začal dělat videa, pochopil jsem, k čemu někteří potřebují čtyřjádro!

A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Dneska ne kamaráde !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 12:09 
prodá někdoplexi case? můj e-mail daniel.benacek@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: stř říj 14, 2009 20:53 
cau ten Case je kupovanej nebo dělanej :-d


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: stř pro 02, 2009 21:34 
aspon si tu case vyrob a nekupuj ji na czc.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: pon bře 29, 2010 21:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Příspěvky: 40
Bydliště: Votice
Zdarec mám dotaz když tu vidim tu 8800GT což je teda jiná než mám já, Asus EN8800GS tak nevim když bych chtěl upgradovat jetly má cenu tuhle prodávat a kupovat silnější nebo jestly by nestálo za to koupit ještě jednu. Je k tomu potřeba ještě něco jako třeba nějaká propojka protože já na tý sví mám konektor z boku směrem k bočnici tak jsem myslel :D Navíc jí uni na netu nemůžu najít.

_________________
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: úte bře 30, 2010 06:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Určitě tě vyjde mnohem výhodnějc koupit jednu novou než přikupovat něco do SLi

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Plexi CASE
PříspěvekNapsal: čtv dub 01, 2010 19:28 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Příspěvky: 40
Bydliště: Votice
Nj těď už vim že to byla limitovaná edice - 100 000 kusů :D no nevadí. Až mi nebude stačit a nebudu mít kam dáp peníze tak jí střelim a koupim novou, ale nevim jestly 512mb nebo už jsou na tom ty 1Gb tak dobře je bych si jí mohl dovolit.

_________________
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 102 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group