Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 23, 2018 03:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: úte pro 04, 2007 18:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 12:29
Příspěvky: 73
Zdravim, chci se zeptat jestli někdo neznáte nějaký kvalitní a šikovný prográmek pro tvorbu animací , titulku atd... (nemyslím střihové programy, ale programy které už se zabývají více do hloubky??)

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 DualCore 4200+
DDR2:2 gbMB.A-DATA 800MHZ
MB:Gigabyte GA-m615me-s2
Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB, PCI-E
HDD: Maxtor DiamondMax 250Gb / 7200ot.min
Apevia zdroj 400W, 4X fan

NB: ASUS M51VA-AS043C
Intel Core 2 Duo
frekvence procesoru [MHz]: 2400
Displej/Grafika:* Typ displeje: WXGA+
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
* Velikost grafické paměti [MB]: 512
* Velikost pevného disku [GB]: 320
Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 4096
* Frekvence paměti [MHz]: 800


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Sprite píše:
... nemyslím střihové programy, ale programy které už se zabývají více do hloubky ...

coze? :D

jako solidni strihovy program se da pouzit Windows Movie Maker, ktery je soucasti Windows. Jako profi aplikace (a taky tak zaplacene) se daji koupit
Pinnacle Studio
Sony Vegas
Ulead Video Studio
CyberLink PowerDirector
Adobe Premiere
atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 15:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 24, 2007 12:29
Příspěvky: 73
tyhle programy sem zrovna nemyslel :D :D :D

_________________
CPU: AMD Athlon64 X2 DualCore 4200+
DDR2:2 gbMB.A-DATA 800MHZ
MB:Gigabyte GA-m615me-s2
Asus EAX1650PRO Gamer Edition/HTD 256MB, PCI-E
HDD: Maxtor DiamondMax 250Gb / 7200ot.min
Apevia zdroj 400W, 4X fan

NB: ASUS M51VA-AS043C
Intel Core 2 Duo
frekvence procesoru [MHz]: 2400
Displej/Grafika:* Typ displeje: WXGA+
* Grafická karta: ATI Mobility Radeon HD 3650
* Velikost grafické paměti [MB]: 512
* Velikost pevného disku [GB]: 320
Operační paměť: DDR2
* Velikost operační paměti [MB]: 4096
* Frekvence paměti [MHz]: 800


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 05, 2007 17:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Sprite píše:
tyhle programy sem zrovna nemyslel :D :D :D

tak co proboha chces? ja jsem vubec nepochopil, co chces jako delat? programy na upravu videa jsou ty viz vyse.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 16:45 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 14, 2007 21:48
Příspěvky: 98
Bydliště: Boskovice
No já moc taky nepochopil ale myslím že mu jde o programy ve kterých si udělá animaci (třeba pohybujícího panáka) kterou potom pomocí výše tebou uvedených programu vloží do videa samozřejmě sou programy které zvládnou obojí takové to dva v jednom ale je to taky vykoupeno jejich cenou a podle mě pro amatérskou práci zbytečnost úplně stačí mít Ulead Video Studio (jedenáctá verze je velice pěkně udělaná) ve kterém se celkem pěkně pracuje a má podporu snad pro všechny formáty videi k němu si sežeň nějaký pěkný program na dělání animací a máš to za hubičku a uděláš s tím snad všechno co si lze u videi představit ale pokud ti de o něco jiného tak to musíš víc přiblížit aby ti někdo mohl poradit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: čtv kvě 01, 2008 15:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
[size=200]poradte kde sa da stiahnut nejaky program na upravu videi :smt046


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: čtv kvě 01, 2008 15:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
brla: http://www.stahuj.cz, http://www.slunecnice.cz

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: pát led 02, 2009 14:30 
:stop: Hledal jsem taky neco na upravu protože natacim amaterske filmy ... pouzivam MUSIC MAKER je to opravdu super program a doporučuji ... jde spise o hudebni program a delani klipu ... ale ! : Pouziva plno effektu a dokaze odmazat pozadi z videa ... :ups: jedina vec ktera me na nem stve ze: je nestabilni a vsechno se hoodne dlouho nacita ;) http://www.wellkey-multimedia.wz.cz/ pokud nekdo neco budete chtit vedet napiste mi na mail ... PeeterW@seznam.cz děkuji a pokud by nekdo znal lesi program tak urcite nevahejte a napiste ;)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2009 16:03 
zdravim neznáte nějaký prográmek na vistřihnutí zvuku z videa
dík


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 15:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
lerchtomas: Umi to treba VirtualDub.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Dotaz na CyberLink PowerDirectore
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 12:02 
Zdravím, dotaz je: Existuje a dá se sehnat manuál pro CyberLink PowerDirectore v češtině (češtinu do programu sice sehnat lze, ale nápověda zůstává v angličtině)

Děkuji za odpověď


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: pon led 04, 2010 14:35 
Ahoj! Potřeboval bych poradit, jakým programem vytvořit domácí video. Film je z kamery sony, na 8cm DVD, ale třeba i program Sony Vegas mi píše, že je to špatný formát! Taktéž Ulead Video Studio! To není program který vezme TS? Předtím jsem převáděl do avi, ale to je zdlouhavé! Nerozumím tomu, nemuže se jednat třeba o kodeky?Poradí mi někdo? Díky!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 27, 2010 16:51 
Mohl bych se zeptat kde se da stahnout nejaky program na upravu videi treba jak tam muzu pridat nejaky napisy atd. treba na youtube.com tam treba nekdo ma video a tam ma treba nejaky napisi a jeste je v tom nejaka hudba napr.http://www.youtube.com/watch?v=VQy7tJb6lig a diky za odpoved


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: pon úno 08, 2010 19:27 
vlkodlak99 píše:
No já moc taky nepochopil ale myslím že mu jde o programy ve kterých si udělá animaci (třeba pohybujícího panáka) kterou potom pomocí výše tebou uvedených programu vloží do videa samozřejmě sou programy které zvládnou obojí takové to dva v jednom ale je to taky vykoupeno jejich cenou a podle mě pro amatérskou práci zbytečnost úplně stačí mít Ulead Video Studio (jedenáctá verze je velice pěkně udělaná) ve kterém se celkem pěkně pracuje a má podporu snad pro všechny formáty videi k němu si sežeň nějaký pěkný program na dělání animací a máš to za hubičku a uděláš s tím snad všechno co si lze u videi představit ale pokud ti de o něco jiného tak to musíš víc přiblížit aby ti někdo mohl poradit

to asi ne ta 11 je hodne dobráá ale mam jen blbej Format VPS a nejde my to ani jinak formátovat...prakticky to mam jen na shlednutí a pak uz nic vííc,...pls porad..skousel sem uz vse..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2010 16:51 
vyreseno :lock:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: pon dub 05, 2010 08:05 
nevite nekdo nejaky program kde se daji do videa vlozit titulky atd? dík :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: pon dub 05, 2010 09:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
třeba Format Factory
http://www.formatoz.com/download.html

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: pon dub 05, 2010 12:26 
Camazoo píše:

no jo ale jak to udelat? format factory mam :?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: pon dub 05, 2010 12:36 
abych to rekl presneji chci si nahrat ze hry video frapsem pak sloucit video v programu format factory,ale nevim jak a cim odstranit z videa zvuky po pripade hudbu a nevim jak tam dat ty titulky

dekuji za pomoc


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jaký program pro upravu videí?
PříspěvekNapsal: čtv dub 29, 2010 12:34 
d.a.v.i.dJa ti nepomohu protoze mam ten stejny problem ja nahravam pres fraps hru GTA San Andreas a nevim jak to sloucit do hromady ale kdybys na neco prysel tak mi dej vedet workcent@seznam.cz Dekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group