Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 18, 2018 06:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: plexi mod
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 20:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
přemýšlel jsem o new modu....byla by to case,na které by byl postaven monitor,takže by byla položená...všechno by bylo z tohoto http://ww.casemodding.cz/index.php?pg=d ... ebd00cafbf
matroše+předek s mechanikou by byl jen normal. plexi...jo a boky by asi byli obloženy perforovanym železem....
(jako ty mřížky takový)...jo a na vrchu by byl znak AMD!!!


Co vy na to,zkuste si to vybavit a napište co si o tom myslíte!!!!!!!!!

_________________
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 21:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
ten monitor je LCD?? CRTéčko by se mohlo i pod timhle 5mm plexi probýbat a deformovat.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 10, 2007 21:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
Sedlo píše:
ten monitor je LCD?? CRTéčko by se mohlo i pod timhle 5mm plexi probýbat a deformovat.


Pokud vím s jinych příspěvku má LCD.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2007 07:06 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
Jo bylo by to lcd..a ještě se chci zeptat jestli MB muže být přichycena na čemkoliv a nb to musí být nějaký antistatický matroš??????

_________________
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2007 07:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
To plexi by měla v pohodě skousnout

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2007 15:09 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Jsem zvědavý, co vymyslíš.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 11, 2007 16:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 16, 2007 05:48
Příspěvky: 170
Zatim tj jako návrh,nejdřiv chci hodit mod na svou case,až potom se pustím do tohoto

_________________
CPU:Amd athlon 4200+@3.0|CHLAĎÁK:AsusSilentSquarePro|VGA:EAX1950pro|MB:AsusM2R32-MVP|ZDROJ:Seasonic S12II-500|RAM:2x1024 A-data Vitesta|TELEVIZE:HP Pavilion w2207h


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 07, 2008 23:26 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
šajzák píše:
Jo bylo by to lcd..a ještě se chci zeptat jestli MB muže být přichycena na čemkoliv a nb to musí být nějaký antistatický matroš??????
No tak rozhodne musis mb uzemnit takze alespon z jednoho distancniho slobku vest drat a privest ho ke zdroji.Vsechny dirky na srouby jsou spojene a tak staci jen vyvod z jednoho dist.sloupku. Jinak se ti muze stat ze desku pekne rychle odpalis.No ale popremyslej nad tim sam protoze i ty kupovane celoplexi case tuhle ,,vymozenost"nemaji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group