Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 23, 2019 10:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Akú teda dosku pre AM2 ?
PříspěvekNapsal: ned zář 10, 2006 07:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 10, 2006 06:40
Příspěvky: 2
Bydliště: SK
Skladám nový comp. Po dlhých uvahách idem do AM2 socketu, no mám problém a zrejme niesom sám.

Povodne som mal vybranú dosku od ASUSu M2N-E no všade čítam, že je velmi problémová.

Potom som zvažoval dosku od MSI, no tiež vraj už MSI neni tým čo bývalo pri doskách a kamarat zo servisu mi potvrdil, že ich má v servise pomerne často.

Takže by som potreboval nejaké tipy na dosku pre AM2 zhruba v tejto cenovej hladine.
Dakujem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 10, 2006 10:28 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 10, 2006 10:25
Příspěvky: 1
Tak ja zatial citam na tuto dosku same chvaly !
Nestretol som sa s tym zeby sa na nu niekto stazoval !

Ja by som to tvojom mieste, bral Asus M2N-E bez vahania !!!

A ak si precitas nejake testy na ddworld.cz ;) , v mnohych najdes aj tuto dosku !
Je vhodna aj pre OC !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 10, 2006 10:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned zář 10, 2006 06:40
Příspěvky: 2
Bydliště: SK
x-spider-x píše:
Tak ja zatial citam na tuto dosku same chvaly !
Nestretol som sa s tym zeby sa na nu niekto stazoval !

Ja by som to tvojom mieste, bral Asus M2N-E bez vahania !!!

A ak si precitas nejake testy na ddworld.cz ;) , v mnohych najdes aj tuto dosku !
Je vhodna aj pre OC !



napriklad aj tu na fore
http://forum.ddworld.cz/viewtopic.php?t ... light=m2ne

a aj na dalších CZ forach boli spominane nejake problemy s pamatami a stabilitou systemu. Tiez sa mi ta doska pozdavala, no som nejaky zneisteny.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú teda dosku pre AM2 ?
PříspěvekNapsal: ned zář 10, 2006 15:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 28, 2006 23:19
Příspěvky: 37
Pedroman píše:
Skladám nový comp. Po dlhých uvahách idem do AM2 socketu, no mám problém a zrejme niesom sám.

Povodne som mal vybranú dosku od ASUSu M2N-E no všade čítam, že je velmi problémová.

Potom som zvažoval dosku od MSI, no tiež vraj už MSI neni tým čo bývalo pri doskách a kamarat zo servisu mi potvrdil, že ich má v servise pomerne často.

Takže by som potreboval nejaké tipy na dosku pre AM2 zhruba v tejto cenovej hladine.
Dakujem





asi bych chvili pockal, na serveru http://www.ddworld.cz/ vyjde recenze na DFI Infinity nF Ultra II-M2 a to bude ta prava deska pro tebe ;)

_________________
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2.8Ghz|Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB | GK : Asus 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor HP LP 1965


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 10, 2006 16:07 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte srp 29, 2006 12:39
Příspěvky: 459
co ty už tam maš v popise napsano že maš X1950 jo :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ...
PříspěvekNapsal: úte zář 12, 2006 14:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon zář 11, 2006 20:54
Příspěvky: 2
ja mam sestavu, co je v podpisu a zadny problemy se stabilitou nejsou. ale zatim mam ten komp jen ctrnact dnu a jeste sem netaktoval (ani CPU ani grafarnu)...krome toho to vypada, ze novej firmware problemy vyresi. ale pokud chces hned jistotu, tak bude asi lepsi to DFI. zvlaste, jesli patris mezi vrtaly (mezi ktery ja se spis neradim:))

_________________
ASUS M2N-E; Athlon64 3200+ BOX; 2xGeil 512 MB CL4; HIS Radeon X1800GTO IceQ3 T; WD Caviar 2500KS;Fortron 400W THN-P; LG GSA-H20L; 3R System R205


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group