Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon říj 22, 2018 11:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přestal pracovat
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 00:00 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 31, 2007 14:20
Příspěvky: 6
Bydliště: Vimperk
Zdravim..stahnul sem si tuhle hru, nainstaloval potrebny ovladace a neaky windows veci:)..mam vistu-32bit..ale mam problem..zhruba za 5 minut po zapnuti hry me to vyhodi zpatky do widli..help..fakt si to chci zahrat..ocenim jakejkoliv napad..krome toho ze mam slabej komp... :cool: :D..btw, vyskoci tabulka "Program prestal pracovat"..delalo mi to i u Titan Questu, takze mam pocit ze bude neco spatne ve windowsech..a nebo taky ne.. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 05:24 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Warez. Více komentářů netřeba :evil:

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group