Asi zdroj
Moderátoři: Awast, Moderátoři
Asi zdroj
Zničeho nic se mi vypl počítač..ještě jsem dukladnejš nezjištoval co to bylo, ale typuji zdroj..PC mám v záruce takže nebude problém. Spíše mě trápí otázka jestli budu muset kvůli výměně přeinstalovavat systém. Doufám, že ne. Proto se obrácím na Vás, zda-li s tim máte zkušenosti. Předem děkuji za odpověd
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E
- patap
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výměnou zdroje není třeba nic přeinstalovávat.
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Problém nemusí být ve zdroji. Jestli se ti vypl z ničeho nic, může to být i SW chyba. Mohou to dělat hry atd ..... Měl jsi popat kdy se ti PC vypl a za jakých okolností. Prostě co jsi zrovna dělal.
Pokud je to HW, tak to může být i RAM, vyzkoušej je programem Memtest, aspoň hodinu, nebo dvě, to by se problém projevil.
Zkus v programu Everest spustit test stability systému. Je to zatížená RAM a pamětí.
Prostě příčin může být několik, i přepětí v síti a nesledný šok pro zdroj, který se ochránil vypnutím.
Jaký máš zdroj ????
Pokud je to HW, tak to může být i RAM, vyzkoušej je programem Memtest, aspoň hodinu, nebo dvě, to by se problém projevil.
Zkus v programu Everest spustit test stability systému. Je to zatížená RAM a pamětí.
Prostě příčin může být několik, i přepětí v síti a nesledný šok pro zdroj, který se ochránil vypnutím.
Jaký máš zdroj ????
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
Pockej nějak jsem to nepochopil. V PC nemůžu nic zkoušet, když už PC nejde vubec zapnout. Jinak ostatní příčiny jsou možné.Athlon64 píše:Problém nemusí být ve zdroji. Jestli se ti vypl z ničeho nic, může to být i SW chyba. Mohou to dělat hry atd ..... Měl jsi popat kdy se ti PC vypl a za jakých okolností. Prostě co jsi zrovna dělal.
Jaký máš zdroj ????
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E
- Jackal
- Zkušený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jsi nenapsal !! Napsal jsi pouze, že se ti vypnul počítač, ne že už nejde ani zapnout !!
To jsme se nepochopili.
Jina při výměně zdroje nemusíš přeinstalovat, nebo instalovat vůbec nic.
To jsme se nepochopili.
Jina při výměně zdroje nemusíš přeinstalovat, nebo instalovat vůbec nic.
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus
- vlkodlak99
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: