Download | Programy

Jak dostat data z DVD

Multimedia, úpravy zvuku a videa na PC, kodeky, audio a video programové přehrávače

Moderátor: Moderátoři

Pepulka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 30, 2006 20:57

Jak dostat data z DVD

Příspěvek od Pepulka »

Mám 8 cm DVD nahrané ve videokameře, které není úplně plné a proto není zavřené (finalizované),ale potřebuji už teď některé video dostat do PC. Po vložení mechaniky PC se jeví jako prázdné. Kolega radil IsoBuster, ten mám, ale omezenou verzi ve které to nefunguje - hlásí že to jde jen v plné. Jakej podobnej program (nejlépe free) použít ?
Uživatelský avatar
zener
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2766
Registrován: stř srp 30, 2006 13:29

Příspěvek od zener »

Podle me to musi umet kamera... Neco jako finalizovat disk ci neco takoveho. Toto jsem jednou resil u DVD rekorderu. Taky to neslo prehrat. Stacilo jen zakoncit sekci. Bylo to v menu. Zkus se mrknout do manualu kamery ;)
Pepulka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 30, 2006 20:57

Příspěvek od Pepulka »

Vždyť to v tom dotazu píši, že není ukončené - finalizované. DVD není moje a tak ho nechci ukočit, nešlo by dále na něj nahrávat - když ho ukončím, tak je to brnkačka. Je tam volného místa tak na 20 minut. Prostě sháním program, který umí číst neukončené DVD.
Uživatelský avatar
vlkodlak99
Nováček
Nováček
Příspěvky: 98
Registrován: pát pro 14, 2007 21:48
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodlak99 »

Zdarec no řešil sem to taky ale řešení to nemá nic na to neplatí a kór pokud máš videokameru sony nebo samsung prostě to ukončit musíš jediné vhodné řešení je koupit si místo normálního dvd r přepisovatelné dvd rw které můžeš libovolně mazat nebo podle potřeby uzavírat a opětovně otvírat a nahrávat dále podle libosti nebo v průběhu nahrávaní smazat poslední nahranou sekci a další kouzla je fakt že se sou několikrát dražší cca od 140kč ale vyplatí se to mám 3 šedesátiminutové a je po starostech doma to stáhnu dvd zformátuji a používám vesele dál …jinak čistě teoreticky by funkce uzavření a následného otevření dvd mohla fungovat i u toho normálního dvdčka ale to by si musel risknout a zkusit nikdy sem normální dvd v kameře neměl zdá se mě to jako zbytečné mrhání penězi když to pak stejně kopnu do počítače tam to sestříhám na to co tam chcu a napálím nebo nahraju kam je potřeba
Odpovědět