Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 11:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DVD PŘEHRÁVAČ FERGUSON D-780HX
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 11:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv říj 11, 2007 21:33
Příspěvky: 41
Dobrý den, chtěl bych se zeptat nějakého odborníka jestli dokáže přehrávat video soubory mp4? Zakoupil jsem ho po rozpravě s jedním technikem nejmenované firmy, který mě říkal, že by to mělo jít přehrát bez problému. Vypálil jsem film, strčím ho dvd přehrávače ale v adresáři se nic nezobrazí. Tak nevim. Někteří říkají, že to jde! Kde je chyba? Díky za odpověď.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 11:50 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
http://www.videotech.cz/zbozi/929-ferguson-d-780hx


DivX ULTRA!, DVD Video, CD Audio, VCD, SVCD, MP3, WMA, JPEG, MPEG 1, MPEG-2, DivX PRO!, XviD, Nero Digital. To vše na DVD±R, DVD±RW, CD-R, CD-RW nebo třeba na externím pevném disku, USB flash disku, fotoaparátu, MP3 přehrávači atd. připojeném přes USB port.


mp4 tam nikde nevidím.

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 17:50 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Jen doplním, že tento přehrávač testovali na pct, kde dopadl velmi dobře.
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9803&Itemid=98

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Odpověď.
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 20:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv říj 11, 2007 21:33
Příspěvky: 41
No jsem docela zmatený. Cliff píše že podle podporovaných formátů to nejde protože o MPEG4 tam není. Podle Patapa a jeho odkazu na recenzi tam podporovaný formát mpeg4 je? Tak jinak. Existuje nějakej dvd přehrávač na kterém to jde?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Odpověď.
PříspěvekNapsal: čtv pro 20, 2007 21:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv říj 11, 2007 21:33
Příspěvky: 41
No vypadá to že to asi pošlu zpátky a vyměním ho za Xoro HSD-8410 HDMI Black. Ten by to podle parametrů měl umět. Ale radši na něm mrkněte ať zase nekoupím zajíce v pytli.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 24, 2007 10:49 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Vyzkoušej ještě nahrát nejnovější FW.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 24, 2007 20:23 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
Ferguson by měl MP4 umět


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Odpověď.
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 07:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv říj 11, 2007 21:33
Příspěvky: 41
No to mi tvrdil ten technik taky ale neumí! :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Odpověď.
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 20:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 21, 2007 18:49
Příspěvky: 7
Podle návodu umí, a uměl to i předcházející 770. Koukni v návodu do specifikací.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 11:42 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
jj ferda je dobrý ale mp4 myslím, že ještě neumí možná nová verze/revize

_________________
CPU:E4300 1,8GHz(2,7)+Noctua NH-U12F , Gigabyte DS4, Kingston 2*1Gb , ATI Radeon X1950XT+VGA ThermalRight HR-03 , Forton bluestrom II 500W, ASUS DvD RW, Tt Matrix..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 18:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 22, 2008 18:08
Příspěvky: 6
patap píše:
Jen doplním, že tento přehrávač testovali na pct, kde dopadl velmi dobře.
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9803&Itemid=98



Zdravím pańi ...

Potreboval by som poradiť s horeuvedeným prehrávačom. Dnes som skúšal pripojiť externý HD WD ale nezobrazilo ho. Skúšali ste to niekto ? V príručke je uvedené že by s tým nemal mať problém ale evidentne vidím že má ...


Ďakujem za každu radu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 18:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Koukal si na tu recenzi? Tam to tuším zkoušeli.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 18:38 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 22, 2008 18:08
Příspěvky: 6
patap píše:
Koukal si na tu recenzi? Tam to tuším zkoušeli.


teraz som to cital v prirucke ... Nesmie byt naformatovany na NTFS s tym ma evidentne problem ... Treba FAT32 aj USB kluce su tak spravene. Nemozem to teeraz vyskusat lebo kamarat ho ma plny a nemam ho kam napalit .... Strasne chcel som to vyskusat ... A v ktorej recenzi to je ?

Diky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 18:49 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
ano v tom je chyba. po přeformátování na souborový systém FAT 32 nebude mít přehrávač s diskem problémy...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 18:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 22, 2008 18:08
Příspěvky: 6
Ryan píše:
ano v tom je chyba. po přeformátování na souborový systém FAT 32 nebude mít přehrávač s diskem problémy...


Neviem prečo tam nemohli dat USB 2.0 alebo 2.5 vyriešili by s tým všetky problémy ... Dá sa to aj takto vyriešiť ako už uviedol jeden majiteľ ....

Pridam dalsi kompatibililni vecicku: uplne obycejnej IDE HDD Maxtor DiamondMax9, 200GB, ulozenej v USB boxu ICYBOX.
Rozdelil jsem disk na dve partitiony, primarni partitionu (100GB) jsem naformatoval na FAT32, logickou jsme nechal NTFS. Bez problemu jde pripojit, prehravac zobrazi obsah FAT32 primarni partitiony a opet bez problemu z ni prehrava DivXy i MP3. Parada...

Toto je jediná možnosť ako vyriešiť USB 1.0

Ešte by som mal jednu otázku...

Vedel by mi niekto poradiť ako sa dá aktualizovať Firmware (Kde ho stiahnem a ako ho Upgradujem)

Ďakujem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 20:15 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
zde: http://www.sapro.cz/download/ferguson/download.php


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 23, 2008 19:38 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 22, 2008 18:08
Příspěvky: 6
Ryan píše:



A vieš ako sa to robí alebo skúšal si to ?

Potreboval by som nejakí podrobný manuál ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 23, 2008 19:48 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
vždyť tam jsou kromě samotných firmware, také návody a manuály...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 23, 2008 20:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 22, 2008 18:08
Příspěvky: 6
Ryan píše:
vždyť tam jsou kromě samotných firmware, také návody a manuály...


Ale na FERGUSON D-780HX tam nie je firmware a ani manual to je vsetko na ine modely... )Satelitne primace atď)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 23, 2008 20:45 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
tak se zeptejte přímo na těch stránkách, neboť to jsou ti, kdy zajišťuje servis těchto přístrojů... Musí vědět co a jak.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group