Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv dub 25, 2019 16:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak na větráky?
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 01:27 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
Hele jak změním otáčky větráků? Jak na chladiči cpu, tak normalních v casu... Speedfan mi je vubec nenajde, tedy najde jen ten cpu, ale můžu měnit % ve Speedfanu jak chci a nic ... deska - Gigabyte P35-DS4... díky za odpovědi

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 09:27 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Někde to tu na fóru bylo, musíš něco povolit v BIOSu.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 11:29 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
Já vím, ale bylo to jen u Asusu, ja mám Gigabyte a v návodu to není :? tak se ptám, jestli tu je někdo se stejnou deskou, nebo nějakou GB

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:04 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Manual k MB, strana 51 - Smart FAN Control Method a Smart FAN Control Mode. Máš možnost nastavit chování ventilátorů (změnu otáček) podle teploty a vytížení CPU.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:07 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
jasně to jsem četl, ptže to je na dvojstránce s M.I.T., ale ikdyž dám Legacy + Auto tak to prostě ve speedfanu nejde :(

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř úno 14, 2007 22:58
Příspěvky: 109
Já jsem to myslel spíš tak, že se mi zdá zbytečné, instalovat nějaký dodatečný program, který navíc dost pokulhává za chipsety a BIOSem MB, pokud regulaci otáček zvládá BIOS.
Pokud ale chceš mermomocí použít SpeedFan, mohlo by pomoct vypnutí Smart FAN Control Method.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:50 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
no asi tak ... zbytecne ... mam vzadu vetrak co zvladne 1800ot/min a je pritom hlucnejsi nez zbytek a jeden naplno ikdyz tam mam dane Auto a mel by se ridit teplotama v casu, ty nejsou tak velke ptze predni vetrak i cpu vetrak nejedou tak rychle a meni svouj rychlost s vyuzitim vykonu... kdyz dam disable tak jede vse naplno :( asi vymenim ten zadny zatim za AC co mam doma 1000ot/min :( a koupim regulator otacek, ten by to mel zvladnout 100% ne?

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group