Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon říj 22, 2018 10:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Half-life 2: The Orange Box
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 10:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Potřebuju poradit. Dostal jsem originál Orange Boxu. Vytvořil jsem account, zadal cd-key...nainstaloval hry, ale pak to chce po mě updaty..Někde jsem četl, že je celé stahovat nemusím, že je lze nainstalovat z DVD. Nevíte prosím jak? Updaty jsou hodně velké a nechci je pak stahovat zbytečně.

_________________
Intel Core 2 Duo E6300, ASUS EAX1650pro 256 mb gamer edition , 2 GB RAM , ASUS P5PL2-E


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 11:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
V OB máš aktuální, tedy uprgdy co byly při výrobě, teď už jsou určitě jiné... sosni

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 16:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Cau obstaral jsem si tenhle orange box jenze v episode two mam problem ze se mi to v jednom tom a samym miste sekne a vyhodi tuhle hlasku. Vubec nevim co to znamena zrejme neco z pameti. Zkousel sem snizit detaily na minimum a beztak nic.
[img=http://img100.imageshack.us/img100/427/hlhu0.th.jpg]

Mate nekdo naky reseni?

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 20:25 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Fox píše:
Cau obstaral jsem si tenhle orange box jenze v episode two mam problem ze se mi to v jednom tom a samym miste sekne a vyhodi tuhle hlasku. Vubec nevim co to znamena zrejme neco z pameti. Zkousel sem snizit detaily na minimum a beztak nic.
[img=http://img100.imageshack.us/img100/427/hlhu0.th.jpg]

Mate nekdo naky reseni?


Odepisoval jsem ti jinde, proč se ptáš 2x ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 29, 2007 20:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Ale protoze sem nevedel jestli si toho v tomhle tematu nekdo vsimne :) Tak sem si radsi zalozil novy

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group