Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon črc 22, 2019 07:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chlazení u ASUS AH2600 PRO
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:54 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
Potřeboval bych poradit co mám udělat když po 10 minutách mám grafiku úplně horkou a nepomáhá ani další přidělaný ventilátorek.Prosil bych odpověď .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:55 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
Úplně horkou znamená co? :D Je nestabilní systém?

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Restart
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
No někdy se mi pc restartuje a někdy vypne.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
Jakou teplotu má, když ti to padá? A kdy se ti restartuje ten PC? Si si jistý, že to je zrovna grafika...

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Restart
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 19:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
Já nemám nic na zjištění teploty,ta grafika je nová akdyž jsem tam měl tu starou tak se mi to nikdy nestalo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 20:02 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
Stáhni si Everest a podívej se, ale myslím, že v Catalystech to taky někde je...

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 20:28 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Jakou máš vůbec grafiku?! :eek:

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 21:06 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
má Asus AH2600Pro však to máš v nadpisu... což se nejspíš rovná EAH2600Pro což se nejspíš rovná HD2600Pro :D můžeme se zeptat odkud ji máš?

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 21:12 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
:oops: jsem to ale...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 21:19 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
ale nejsem si jistý... ale on asi už přišel o grafárnu :D každopádně bych to viděl spíš ve zdroji než v teplotách grafiky, pokud nemá case vycpanou dřevem, a má tám aspoň nějaký větrák tak je blbost aby se mu to takhle přehřívalo

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Grafika
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 21:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
No je objednaná přes internet.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 21:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 02, 2007 11:26
Příspěvky: 197
Bydliště: Ostrava
to je pěkné ... konkrétněji? Jaký e-shop, ebay, aukro nebo co? Jaký máš zdroj a ostatní komponenty?

_________________
Gigabyte P35-DS4rev2, C2D E6750@3,4GHz (425x8), Arctic Cooling Freezer 7 Pro, 2x 1024MB A-Data Vitesta EE DDRII@850MHz 4-4-4-12, Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 GV-R485ZL-512H, Samsung SpinPoint T166 3.5" 500GB HD501LJ, Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio, Corsair Power Supply HX520 520W, Thermaltake VB6000BWS Swing + 2x Scythe S-FLEX SFF21E, Logitech Z4


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: PC
PříspěvekNapsal: úte pro 25, 2007 21:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
Ty věci v tom pc jsou koupeny z různých krámů.A je to už asi 2 roky tak si to nepamatuju.Tady je ta konfigurace:

Nazdroj se podívám zítra.
AMD Sempron 2600+ 1.6GHz
ASUS.....
512 RAM
250GB HDD

Akorat ta grafika je uplne nova.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 09:56 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
je to ona?
Obrázek
S takovým chlazením by se těžko přehřívala i ve skříni bez fanu.
Zjisti ten zdroj

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Grafika
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 12:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
Je,akorát mám 512MB :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Zdroj
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 12:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
Tady je ten název zdroje nevim jestli je to ono
:)

ATX 2.03 350W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 13:03 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Značkový 350W zdroj tuhle kartu musí utáhnout bez problému, ale nějaký no name by už mohl mít problémy.
Vyzkoušej jiný zdroj a pak dej vědět.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 13:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
A kde mám vzít jinej zdroj?????Kupovat?????


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 13:08 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
U nějakého známého, nebo to zkus vzít do nějakého servisu.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 13:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 25, 2007 15:51
Příspěvky: 9
Něco zkusim pak se zase ozvu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group