Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 16:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: f
PříspěvekNapsal: stř pro 26, 2007 21:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
takže FSB (2640MHZ) na 240 zatím bez navíšení napětí na CPU v testu stabilní ramky podtaktěný bežej jenom na 800 a teploty při záteži furt pod 50

Nový výsledek v 3dmarku a to 10739bodů grafika zatzim netaktěná

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Naposledy upravil azuro dne stř pro 26, 2007 21:45, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2007 12:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
Taks em se trochu zase posunul

CPU: 245FSB*11 (2695,05MHZ) bez navíšení napětí stále stabilní

Ramky: jsou teď na 816MHZ

Výsledek stoupl rapidně v 3damrku a to na cifru 11567.:-D

teploty sou zatím ok už se to občas přehoupne pře 50 tak při testu zátěže bych řekl že to na těch 50 jede průměrně.


EDIT///
Taks em se zas pošoupl

CPU: 250FSB*11 (2750MHZ) bez navíšení napětí stále stabilní

Ramky: jsou teď na 833,4MHZ

Výsledek stoupl rapidně v 3damrku a to na cifru 11758.:-D

a v super pí 1M za 20sec

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2007 19:12 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv pro 27, 2007 18:20
Příspěvky: 1
Na zátěž dvoujádrového CPU je nejlepší ORTHOS, k tomu si pusť PC Wizard 2008 minimalizuj a už jen sleduj hodnoty.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: праститутки старого оскола
PříspěvekNapsal: pon kvě 14, 2012 10:08 
a že v tomto obchodu ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Teploty v everstu při zátěži
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2012 13:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte kvě 15, 2012 13:08
Příspěvky: 1
Když už se tady bavíte o teplotách, při jaké teplotě teplotní pojistka vypne celý systém?

_________________
struktura webu a obsah webu jsou pro přehlednost a čtivost důležité


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group