Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 04:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: POMOC!restarty PC necekane pri ICQ,SKYPE atd.
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 05:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
mam po preinstalaci PC,kdy delal problem hlavne komunikator ICQ i po nove instal.je problem stejny v tom,ze kdyz napisu par zprav tak se necekane restartuje PC,uz nevim jak na to zkousel jsem jiz vse,nevite jak na to????????,


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 06:54 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Citace:
kdy delal problem hlavne komunikator ICQ


To znamená, že při více programech se ti restartuje PC, nebo jen u ICQ ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: odpoved na otazku
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 12:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
mam-li pustene nebo ne jine programy,je to v poho,mam vcelku vykonny poc.jen pri tom ICQ me to otravuje...na zlomek sekundy se ukaze na modrem podkladu par radku s textem a zrestartuje se.Zatim nikdo nevi cim to je...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 12:50 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Co antivir, zkoušel jsi jestli máš čistý systém ?? Co Spyware, zkus to zkontrolovat nějakým Anti-Spyware. Zkus ještě přeinstalovat ICQ a předtím pročisti registry.

Rada nad zlato. Vyprdni se na celé ICQ a přejdi na QIP, je program minimálně náročný na systém, počeštěný, pravidelně aktualizovaný a bez reklam. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 15:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Pokud by jsi se s QIPem nepohodl jako já doporučuji Trillian. Žádné reklamy, pokud jsi zastáncem originality tak má hodně skinů, je i čeština a spojuje hodně komunikátorů dohromady. ICQ, MSM, Yohoo, IRC,....

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 15:35 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 20, 2007 11:27
Příspěvky: 68
BSOD zpusobeny uzivanim ICQ mi pride jako kravina ...
ktere vsechny programy ti to hazi ?
dela ti to standartne i jiny program akorat ne tak casto ?
spis to zavani nakou kolizi ale kolize ICQ ?
nainstaluj si Kiero Firewall a NOD32 projed si celej komp ...

_________________
E6750, Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, 2x1GB A-Data 800MHz, 1600XT 512MB, WD Raptor 36GB/Seagate 2x320GB/WD 1x250GB/Maxtor 1x200GB, Forton 350W, Dell 21" CRT, Logitech S510 Remote + MX1000, x dalsich kravinek ;o)-


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 16:43 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
PaRa píše:
BSOD zpusobeny uzivanim ICQ mi pride jako kravina ...
ktere vsechny programy ti to hazi ?
dela ti to standartne i jiny program akorat ne tak casto ?
spis to zavani nakou kolizi ale kolize ICQ ?
nainstaluj si Kiero Firewall a NOD32 projed si celej komp ...


Na tvé otázky už bylo zodpovězeno.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 16:46 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Sedlo: Trillian je výtečná náhrada za ICQ, ale dávám přednost QIPu, Trillian mě jednou tak rozlobil, že šel z domu. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 17:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A čím jestli můžu vědět? Mě jen štve že nefunguje posílání přes ten protokol a musím to řešit nějakýma storage servrama bo mejlem.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 17:35 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Není zadara. :D Jen omezeně myslím. ;)

Edit: QIP mi prostě sedí více. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: vse vyzkouseno-bez vysledku
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 19:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
ufff.vse co je jmenovano nebo zmineno jsem obstal,nez jsem sel do diskuze o tomto programu-antivir i antispyware,antivir v rezimu pred spustenim,jine komunikatory jako je Miranda a skype jsem zkousel a paradoxne vse je v tom samem rezimu.procisteni registru take udelano apd.Navic cerstve po uplne preinstal,systemu dela to same.Mimo toto nemam jiny problem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 19:50 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Tak to se vzdávám, nic jiného mě nenapadá, proč zrovna ICQ bourá počítač. Jestli to ještě není někde společný problém s portama, firewallem a síťovou kartou. Jednou jsem dal špatné čipsety a vše mi bourala síťová karta.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ______?????????_________
PříspěvekNapsal: čtv led 03, 2008 20:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
to nevim,ale zkousim to pravidelne vypinat,myslim tim to,ze nejsem na ICQ dlouho max.20 minut a nedela mi to prozatim problem,ale kdyz jsem na tom dyl treba vic jak pul hodiny,tak zbuch a konec-RESTART a ja z toho mimo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: zkousel jsem i delsi intervaly
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 06:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
po delsi dobe asi tak po 40-60 minutach komunikace mi to zbuchne a tak se ptam,kdyz to jde pul hodiny bez problemu tak proc se to pak slozi?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 06:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
QIP jsem tez zkusil a je to stejne

_________________
Intel Core 2 Duo 4440 800Mhz,graf.nVIDIA GeForce NX8600GT 256MB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 09:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon srp 20, 2007 11:27
Příspěvky: 68
medan7 píše:
QIP jsem tez zkusil a je to stejne


na qipu mas jeste na uvodni obrazovce nastaveni server/proxy ...
zkus jiny servery mam dojem ze komunikujou i pres jiny porty nez standardni ICQ kazdopadne urcite i pres jiny adresy ...
to uz je fakt jediny co me napada ...

_________________
E6750, Asus P5B Deluxe/WiFi-AP, 2x1GB A-Data 800MHz, 1600XT 512MB, WD Raptor 36GB/Seagate 2x320GB/WD 1x250GB/Maxtor 1x200GB, Forton 350W, Dell 21" CRT, Logitech S510 Remote + MX1000, x dalsich kravinek ;o)-


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 04, 2008 20:53 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
tak asi jsem na to mozna prisel,pokud to nezbuchne,zakazal jsem reklamy v icq a jede to ted v pohode,snad to vydrzi,kdyby ne,napisu to sem :prayer:

_________________
Intel Core 2 Duo 4440 800Mhz,graf.nVIDIA GeForce NX8600GT 256MB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 00:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 03, 2008 05:14
Příspěvky: 10
ted to dela i mimo onu zapnutou aplikaci ICQ,beznadej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________
Intel Core 2 Duo 4440 800Mhz,graf.nVIDIA GeForce NX8600GT 256MB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 00:10 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 23, 2007 22:50
Příspěvky: 76
zacina se mi tvuj problem libit....to me taky dela...vzdy pri nejakem porgramu nb hre.....skus si otestovat ramky.....icq zatezuje ramky dost.....a pokud ams takovou chybu ze si to dela jen kdyz ji to napadne tak potez panbuh :-)
du spat, takze jen rada.....stahni si memtest.iso , vypal ho v alcoholu jako soubor image > inak ti pri bootovani to cd nenajde , pak v controler nb jak (pri pusteni kdyz zmacknes C) nastav kompletni test > 1 2 3 4 pod temahle pismenama najdes nejaky druhy testu tak dej vsechno on nb jak to tam je, vyssi cisla uz ensjou podstatny a pka uz se to bdue kontrolovat....nejveci prdel by ybla dkyby se ti to seklo na 48% :-)
Good Luck a dobrou noc :D

_________________
P5K-E,IntelCore2Quad6600,EN8600GT,2G RAM 667MHZ KINGSTOM, 500G HDD SATA2,19LCD Acer 16:10


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 00:49 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
zašli mi log z programu HiJackThis, jestli nejde o virovou nákazu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group