Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 18, 2018 00:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Projekt (95% hotovo)!!!!! - The ICE akt. fotky na str2.
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 00:47 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Tuhle bednu jsem koupil v jednom bazaru v prisernem rozpadajicim se stavu za 50 Kc. Jak sem ji tam videl, tak sem ji proste musel vzit a trosku ji predelat. Bohuzel nektere fotky uz nemam, protoze sem prisel o HDD.Jinak barva je bila, uz jen proto ze se to jmenuje ,,The Ice'' .No tak tady je case jak vypadala ze zacatku

Obrázek

Vypada sice jakoze drzi, ale moc nedrzela :D jo a ten display to sem jen neco zkousel a bocnice si domyslete :)

No tady jsem zacal s praci ( vyrezaval jsem diru na plexi a fan v bocnici , dira vzadu nad zdrojem ,a vyrezavanej plech vepredu +osmirglovani komplet cele bedny)

Vyrezanej a zapilovanej plech vepredu.To proto, ze ten puvodni byl ruzne lisovany a nikdy bych to asi poradne nevytmelil , rozhodl jsem se plech vymenit , pouzil jsem plech z bocnice co zbyl po vyrezu okna .

Obrázek

Dira vzadu na 120mm fan.
Obrázek

Dira v bocnici + zatim vsechna dodelana prace .
Obrázek

Priprava plechu do predu
Obrázek

Hotovy plech , pak jsem to jeste brousil bruskou do kulata ale fotku nemam :(
Obrázek

Pak se plech svaril a tmelil jsem ho.
Obrázek

Stejne tak tmel vzadu
Obrázek

Osadil jsem bocnici plexi a vetrakem ...
Obrázek

Posledni pohled pred kompletnim rozlozenim a strikanim, protoze nyty uz nedrzely a tak sem je nahradil M4 sroubama.

Obrázek


Nastrikane plechove dily, ty sem strikal 4 dny, aby byl ten lak perfektni.
Obrázek

Slozeno (plechy), na rade je predni maska :)
Obrázek

Mmchodem jeste bych dodal, ze aby se lepe chladili Hdd predelal jsem kos na disky dolu k jedne 120tce Ted jsou tam teploty od 25 -29 °C ,podle toho jestli topim nebo ne :D .A nahore na Dvdromky jsem zkratil plech jen na dve pozice zbytek pozic bude zaplnen necim jinym , nechte se prekvapit .
:D Jo a abych nezapomnel nevim jestli bude case podsvicena modre nebo bile.Samozrejme vysocesvitivymi LED diodami , abych mohl regulovat jejich svit.Takze poradte.


Naposledy upravil modder dne čtv led 31, 2008 23:36, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 12:45 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Jaký tam budeš dávat chlazení? Koukám na to místo a vodník by se k tomu hodil. Ale to je už jenom podle financí.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 13:01 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Zatím to vypadá moc dobře. Držím palce! ;) :ups:

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 13:14 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
overclocker123 píše:
Jaký tam budeš dávat chlazení? Koukám na to místo a vodník by se k tomu hodil. Ale to je už jenom podle financí.

To overclocker: Kamo nezalezi na financich , ja bych si vodnika stejne udelal sam (cerpadlo do akvaria , vymenik - vymenik tepla ze skodovky na topeni atd... ) ale tady mam jinaci vizi chlazeni vzduchem. Uvidis pozdeji proc pouzivam jen 2 pozice na dvd , jo a rozhodne tam vetrak misto nich nebude :)

To patap : dik :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 13:58 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Tak to jsem zvědavej a těšim se až to bude.

Držim ti palce a hodně štěstí!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 16:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Zatím to vypadá vcelku na dobrej mód, a pokud nějak pořešíš ten přední panel mohlo by to vypadat dost luxusně. Jen bych ještě udělal něco s tima šroubkama takhle to podle mě fakt kazí. Dali by se třeba taky nastříkat, protože se nejspíš vůbec vytáčet nebudou nevadilo by jim to, nebo na ně koupit nějaký krytky. Nebo by to mohly vyřešit nějaký nízko profilový se zápustnou hlavou. To by tolik do očí nepraštilo. Jinak bych taky zkusil popřemejšlet o červeným podsvícením, to by se k tý bílý taky mohla hodit.
Jinak btw ta zmačkaná plechovka od piva je vcelku provokativní :D :D

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 08, 2008 19:57 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
cekal jsem tedy vice nazoru :) tolik lidi kouklo a nevyjadrilo se :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 19:24 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 21, 2007 13:28
Příspěvky: 3
Super mod!!a nebylo lepší spíš dát ten fan v bočnici z leva na pravo?
tam by ofukoval disky.Ale pokuď máš o disky postaraný tak je to fakt lepší takhle kde to fouká na grafárnu/y.
SUPER Mod


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 19:34 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
D.r.o.b.e.k. píše:
Super mod!!a nebylo lepší spíš dát ten fan v bočnici z leva na pravo?
tam by ofukoval disky.Ale pokuď máš o disky postaraný tak je to fakt lepší takhle kde to fouká na grafárnu/y.
SUPER Mod
Kdyz se kouknes pres to plexi , uvidis tam kos na disky a pred nema je 120 fan , ta je urcena jenom pro ty HDD ,ten nad tim je zas jenom pro procesor , a v bocnici je na GK. Teplota HDD 29°C , CPU 28-32 °C , GK jsem nemeril


Naposledy upravil modder dne stř led 09, 2008 20:13, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 19:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 21, 2007 13:28
Příspěvky: 3
jsem si nevšim toho koše :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 20:14 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
D.r.o.b.e.k. píše:
jsem si nevšim toho koše :(
Vsak vpohode ... ja ti to rikal prave proto aby sis vsiml :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Predni maska
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 20:25 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Tak konecne jsem dodelal predni plast.

Zacatek : odstranil jsem tlacitko na zapnuti , 4 led indikace hdd pwr atd. , a nakonec i obddelnik plastu, protoze prvotne tam mel by tahokov, ale ten se mi pak nelibil a deda nasel takovyhle mrizky tak sem je tam dal , a myslim ze jsem udelal lip.Takze sem to vytmelil ,prestrikal,vybrousil a posudte sami :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 20:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ten case sa mi začíná dost líbit.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 20:57 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
Ten case sa mi začíná dost líbit.
To jsem rad :) :) ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 21:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Jsem dost zvědavej co tam vymyslíš místo tich 2*5,25" a 2*3,5"
Jen mi tam pořád nějak nesedí ty šroubky

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 21:32 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
Jsem dost zvědavej co tam vymyslíš místo tich 2*5,25" a 2*3,5"
Jen mi tam pořád nějak nesedí ty šroubky
To je ale 4x 5.25 :) a sroubky sem tyhle chtel a vybiral jsem je v hornbachu skoro pul hodiny .... :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 21:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Těd už to jsou 4*5,25 ale museli tem bejt nekde flopky ne? Jinak mě se ty šroubky moc nelíbí, tobě se můžou líbit a osttním 100 lidem taky. Hlavně jde o to aby se líbyli tobě ;)

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 21:42 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
mně se ty šrouby líbí, ale klidně bych volil větší a efektnější... podsvícení bych viděl na takovou tu kyselinovou zelenou :) Jinak to zatím vypadá moc hezky. držím pěsti


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 09, 2008 22:00 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
Těd už to jsou 4*5,25 ale museli tem bejt nekde flopky ne? Jinak mě se ty šroubky moc nelíbí, tobě se můžou líbit a osttním 100 lidem taky. Hlavně jde o to aby se líbyli tobě ;)
Podivej se hned na prvni foto.A zjistis kde byly flopky, tech jsem se zbavil tou mrizkou , kdyz se mrknes na foto bez toho plastu celniho , zjistis ze tam kde byli flopky , tak tam je odshora az dolu celej novej plech :) Flopky uz proste nejsou :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 08:56 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Vypadá to dobře, chtělo by to ale dát tu mechaniku do stejné barvy.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group